home design 800x400
home design 1170Χ320

Ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής για το Ναύπλιο το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Στο 71% οι προ-κρατήσεις Airbnb για την Αργολική πρωτεύουσα, στο 65% η Καλαμάτα – Ποιοι προορισμοί της Πελοποννήσου είναι σχεδόν πλήρεις.
Ναύπλιο απόκριες

Διατεθειμένοι να το ρίξουν έξω το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας εμφανίζονται οι Έλληνες εκδρομείς. Ήδη οι προ-κρατήσεις σε προορισμούς της Πελοποννήσου ξεπερνούν το 90% στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Δημοφιλείς ορεινοί προορισμοί αλλά και πόλεις με καρναβαλική παράδοση, όπως η Πάτρα, όπου οι προ-κρατήσεις αγγίζουν το 99,2%, παραμένουν ψηλά στο ενδιαφέρον των εκδρομέων.

Στα Καλάβρυτα οι προ-κρατήσεις αγγίζουν το 99%, από 89% το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου. Οι ζητούμενες τιμές μίσθωσης στα πλέον λιγοστά διαθέσιμα ακίνητα κυμαίνονται στα 927€.

Τα Τρίκαλα Κορινθίας, προορισμός που αναδείχθηκε κυρίως στις αρχές των μνημονιακών χρόνων, οι προ-κρατήσεις για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας φτάνουν το 94%, από 71% τον περασμένο μήνα, με τις ζητούμενες τιμές μίσθωσης για ολόκληρο διαμέρισμα ή και για αυτοτελή κατοικία να αγγίζουν ακόμη και τα 1.200€ για τρεις διανυκτερεύσεις.

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται και στους χειμερινούς προορισμούς της ορεινής Αρκαδίας, με τις προ-κρατήσεις στη Δημητσάνα, στη Βυτίνα και στη Στεμνίτσα να αγγίζουν το 96%. Το κόστος διαμονής για τρεις διανυκτερεύσεις στους αρκαδικούς προορισμούς κυμαίνεται από 378€ έως και 697€.

Ενώ στην Καλαμάτα οι προ-κρατήσεις αγγίζουν το 65%. Το κόστος διαμονής για τρεις διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 166€ έως 348€ για κατοικίες 80-90 τ.μ., σε απόσταση έως 1,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης.

Το Ναύπλιο, προορισμός για όλες τις εποχές του έτους, καταγράφει ποσοστό προ-κρατήσεων Airbnb της τάξεως του 71% για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Η δυναμική στον κλάδο της βραχυχρόνιας μίσθωσης στο ευρύτερο κέντρο αριθμεί 304 ακίνητα. Το κόστος μίσθωσης για το τριήμερο κυμαίνεται από 201€ έως 400€ για ακίνητα σε απόσταση έως 100 μέτρα από το κέντρο της πόλης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis