home design 800x400
home design 1170Χ320

7ος Δρόμος Αξιών: 21 χλμ. με επίκεντρο το ιστορικό Άργος

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στις Πανανθρώπινες Αξίες την Ημέρα Σκέψεως που εορτάζεται από τους απανταχού ανά την Υφήλιο Προσκόπους
3ος Δρόμος Αξιών

Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους σας καλωσορίζει σε κάτι περισσότερο από έναν δρομικό αγώνα, ο οποίος πραγματοποιείται για 7η συναπτή χρονιά και είναι αφιερωμένος στις Πανανθρώπινες Αξίες την Ημέρα Σκέψεως που εορτάζεται από τους απανταχού ανά την Υφήλιο Προσκόπους, στις 22 Φεβρουαρίου και στον μεγάλο Έλληνα μαραθωνοδρόμο και ανθρωπιστή Στέλιο Κυριακίδη.

Γενικές πληροφορίες για τον αγώνα

  • Ημερομηνία και ώρα  διεξαγωγής: Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 ώρα 10.00.
  • Τόπος εκκίνησης: Στρατώνες Καποδίστρια.
  • Τόπος τερματισμού: Στρατώνες Καποδίστρια.
  • Χιλιομετρική απόσταση: 21 χλμ.
  • Παροχές: Ηλεκτρονική χρονομέτρηση και βραβείο συμμετοχής για κάθε δρομέα.
  • Όριο: Το όριο των δρομέων που μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είναι οι 200 και η εγγραφή θεωρείται έγκυρη με την ολοκλήρωση της πληρωμής και  μέχρι την Πέμπτη 9 Μαρτίου. Καμία εγγραφή και καμία πληρωμή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί την ημέρα του αγώνα και ζητάμε την κατανόηση σας για αυτό.
  • Κόστος: Φέτος για πρώτη φορά θα υπάρχει αντίτιμο 5 ευρώ για τη συμμετοχή του κάθε δρομέα, το οποίο θα πιστωθεί μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα οι οποίοι από τις πρώτες στιγμές υποστηρίζουν τους πληγέντες του μεγάλου σεισμού σε Τουρκία και Συρία.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α

Σύνδεσμος εγγραφών εδώ: https://event.athletopia.com/dromosaxion?step=1

Για οποιαδήποτε πληροφορία διευκρίνιση τηλ. επικοινωνίας 6972351611 και email: [email protected]

Σύντομη περιγραφή διαδρομής: Ο Δρόμος Αξιών 2023 θα ξεκινήσει από τον εμβληματικό χώρο των Στρατώνων του Καποδίστρια θα περάσει μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο του Άργους με κομβικό σημείο την Πυραμίδα του Ελληνικού, για να επιστρέψουν εκ νέου στους Στρατώνες του Καποδίστρια για να ολοκληρωθούν οι προσπάθειες τους.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis