home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΠελοπόννησοςΚοινωνία

Λαϊκή Συσπείρωση: «Κανένα λαϊκό σπίτι στα κοράκια των funds και τους κερδοσκόπους»

Καλεί όλες τις Δημοτικές και Περιφερειακές αρχές να πάρουν αντίστοιχες αποφάσεις και να δράσουν ανάλογα

Η Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια και τους Δήμους της Πελοποννήσου, με το ίδιο πνεύμα που η αγωνιστική Δημοτική αρχή Πάτρας, μαζί με τους φορείς και όλο τον Πατραϊκό λαό, θα  υπερασπιστεί την λαϊκή κατοικία και επαγγελματική στέγη από τα κοράκια των funds και τους πλειστηριασμούς, καλεί όλες τις Δημοτικές και Περιφερειακές αρχές να πάρουν αντίστοιχες αποφάσεις και να δράσουν ανάλογα.

Η δήλωση του Κώστα Πελετίδη

«Κανένα σπίτι, καμία επαγγελματική στέγη λαϊκού αγωνιστή, δεν πρέπει να περάσει στα χέρια κερδοσκόπων, των περίφημων επενδυτών. Η δημοτική Αρχή μαζί με τους φορείς της πόλης μας θα υπερασπιστούμε τη λαϊκή κατοικία και την επαγγελματική στέγη. 

Το πολιτικό σύστημα, το οποίο υπηρετεί το οικονομικό και το οποίο είναι υπεύθυνο γι’ αυτή την κατάσταση, δεν πρέπει να νομίζουν ότι έχουμε χαζέψει και “βυζαίνουμε” το δάκτυλό μας. 

Είναι αυτοί που με τα μνημόνιά τους και με τα αντιλαϊκά μέτρα, έφεραν σε τόσο δύσκολη θέση τη λαϊκή οικογένεια, τον επαγγελματία, τον αυτοαπασχολούμενο, και οι οποίοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν πλέον στην οικονομική κατάσταση που βρίσκονται, στις υποχρεώσεις τους. 

Μαζί με τους φορείς και όλο τον πατραϊκό λαό, δε θα αφήσουμε σε κανένα κοράκι να ακουμπήσει λαϊκό σπίτι και επαγγελματική στέγη».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button