home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Το Φεστιβάλ Χρωμάτων ταξιδεύει στο Ναύπλιο

Χρωματιστή πούδρα, μουσική και super διάθεση στο Θεατράκι του ΟΣΕ, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, από τη 13:00 το μεσημέρι

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Το Φεστιβάλ Χρωμάτων ταξιδεύει στο Ναύπλιο
Φεστιβάλ Χρωμάτων

Το έναυσμα για την πιο επιθετική εκδήλωση αγάπης είναι έτοιμο να εκδηλωθεί μέσα από την επιστροφή της μεγαλύτερης γιορτής φιλίας, έρωτα, χαράς, ψυχαγωγίας, αισιοδοξίας και διαφορετικότητας. Το όνομα αυτής… Φεστιβάλ Χρωμάτων! Χρωματιστή πούδρα, μουσική και super διάθεση στο Θεατράκι του ΟΣΕ στο Ναύπλιο, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, από τη 13:00 το μεσημέρι.

Φεστιβάλ Χρωμάτων
Φεστιβάλ Χρωμάτων // ΦΩΤΟ: Action Team

Το Φεστιβάλ έχει ως κύριο θέμα την μαζική ρίψη χρωματιστής πούδρας με την συνοδεία μουσικής, τεχνών και παράλληλων δραστηριοτήτων. Μουσικά shows και εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά και νέους, θα διεξαχθούν κατά την διάρκεια του φεστιβάλ.

Αυτό, απευθύνεται σε μικρά, μεγάλα και πολύ μεγάλα παιδιά, που έχουν απαυδήσει από την γκρίζα καθημερινότητα και αναζητούν απεγνωσμένα εναλλακτικές πτυχές της ζωής με χρώμα.

Η είσοδος της εκδήλωσης είναι ελεύθερη και σακουλάκια με πούδρα χρώματος μπορείτε να προμηθευτείτε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, από τα ειδικά stand. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε την πιο super διάθεση και να έρθετε!

Φεστιβάλ Χρωμάτων
Φεστιβάλ Χρωμάτων // ΦΩΤΟ: Action Team

Διοργάνωση: Δήμος Ναυπλίου, ΔΟΠΠΑΤ, Action Team.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis