home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Ξεφάντωμα με τους Vegas τις Απόκριες

Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Άργους Μυκηνών

|

Χρόνος ανάγνωσης

3 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Άργος: Ξεφάντωμα με τους Vegas τις Απόκριες
απόκριες

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών και η ΚΕΔΑΜ σας προσκαλούν στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου και σας περιμένουν στο Αργείτικο Καρναβάλι στην Πλατεία του Άργους την Κυριακή 26 Φεβρουάριου στις 15:00 με κεντρικό παρουσιαστή τον Mr. Carnivalius Ζανό Ντάνιας. Μετά το τέλος της Καρναβαλικής Παρέλασης ξεφάντωμα με τους Vegas σε μια μεγάλη συναυλία.

afisa karnavaliki parelasi Άργος

Τί είπε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος

«Ο Δήμος μας μετά από την σκληρή περίοδο της πανδημίας που δεν μας επέτρεπε να γιορτάσουμε με καρναβαλικές εκδηλώσεις, έχει την χαρά να κηρύξει ξανά την έναρξη του καρναβαλιού στην πόλη του Άργους, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2021. Όλοι μας μπορούμε και οφείλουμε να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια που θα προσελκύσει ξανά κόσμο στην πόλη μας ΜΜ στα καταστήματα του τόπου μας ξεπερνώντας τις καθημερινές δυσκολίες. Το Καρναβάλι της πόλης μας και ολόκληρης της Πελοποννήσου αποτελεί την πιο συλλογική έκφρασή μας, είναι ένα κομμάτι της ψυχής μας που έχει ανάγκη να μοιράζεται, να προσφέρει, να συνεργάζεται»

Τί είπε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Παναγιώτης Σκούφης

«Το Αργείτικο Καρναβάλι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα παλαιστικά γεγονότα του Δήμου μας. Πραγματοποιούνται «δηλώσεις σε όλο το Δήμο Άργους Μυκηνών που κορυφώνεναι με τη Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση με Άρματα στο Άργος.

Δεν υπάρχει καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία του Αργείτικου Καρναβαλιού, που πλέον είναι θεσμός, από την προετοιμασία. Διότι επιτρέπει στους καρναβαλιστές να συναγωνίζονται σε αισθητική και φαντασία, σε συνδυασμό με την αγαστή συνεργασία του Δήμου Άργους Μυκηνών και της ΚΕΔΑΜ. Μετά από τρία χρόνια απουσίας λόγω των συνθηκών μιας δύσκολης υγειονομικής πραγματικότητας, σας καλώ όλους, επισκέπτες και συνδημότες, να διασκεδάσουμε και να κρατήσουμε στην καρδιά μας μια νότα χαράς από το Αργείτικο Καρναβάλι 2023»

afisa karnavaliki parelasi Άργος. 2jpg

Το Πρόγραμμα

Κυριακή 5 Φεβρουάριου

7μ.μ Πλατεία Εθνοσυνέλευσης στον Αη Γιάννη, ΑΡΓΟΣ. -Ανοίγει το Τριώδιο». Παραδοσιακό Γλέντι με χορό και τραγούδι γύρω από τη φωτιά.

12.30μ.μ. Pantazis Royal, «Αποκριάτικος Χορός με Ορχήστρα» του Συλλόγου Ποντίων Αργολίδας, με την υποστήριξη της ΚΕΔΑΜ.

Σάββατο 11 Φεβρουάριου

5:30μ.μ, Πολυχώρος Απόλλων Κεφαλάρι. «Αποκριάτικος Χορός με ζωντανή μουσική» του Α.Ο. Ερμής Κιβερίου, με την υποστήριξη της ΚΗΛΑΜ.

Κυριακή12 Φεβρουάριου

6μ.μ Παλιό Δημοτ. Σχολ. ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΎ. «Αποκριάτικο Ξεφάντωμα με … Αερόστατα», από τον Πολιτιστικό σύλλογο Η Αγία Κυριακή, με τη χορηγία της ΚΕΔΑΜ.

Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουάριου

5-8μ.μ. Παιδότοπος Ρlatea ΑΡΓΟΣ, «Souvlaki Party Νο 2».

Παρασκευή 17 Φεβρουάριου

6-8.30μ.μ. ΚΔΑΠ ΑΡΓΟΎΣ στην οδό Καλμούχου. «Αποκριάτικη Γιορτή για τα Παιδιά».

Σάββατο 18 Φεβρουάριου

10π.μ.-2μ.μ. Στρατώνες Καποδίστρια, ΑΡΓΟΣ. «Δαναών Παιχνίδι 2023», από το 1 ο Σύστημα Προσκόπων Άργους, ανανεωμένο & πιο συναρπαστικό από ποτέ! Φτιάξε τη δική σου Ομάδα και κατέκτησε την κορυφή!

9μ.μ Στρατώνες Καποδίστρια, αίθουσα 1 ου Συστήματος Προσκόπων, ΑΡΓΟΣ, «Disco Party»!

Κυριακή 19 Φεβρουάριου

2:30μ.μ Καρναβαλική Παρέλαση στη Ν. ΚΙΟ με μουσική, καρνάβαλο & χορούς.

4μ.μ ΜΑΛΑΝΤΡΕΝΙ. «Βλάχικος Γάμος», από τον Προοδ. σύλλογο, με την υποστήριξη της ΚΕΔΑΜ.

5μ.μ Προαύλιος χώρος 1Ν. Ευαγγελίστριας στα ΦΙΧΤΙΑ «Αποκριάτικο Έθιμο» από τον Πολιτιστικό σύλλογο Σάμινθος, με την υποστήριξη της ΚΕΔΑΜ.

5μ.μ Παιδότοπος Platea ΑΡΓΟΣ «Maske Party»

Παρασκευή 24 Φεβρουάριου

6.30μ.μ. Στο κέντρο & τους πεζόδρομους του ΑΡΓΟΥΣ. «Καντάδες & Αποκριάτικα Τραγούδια» με τη Χορωδία του συλλόγου Τελέσιλλα.

Σάββατο 25 Φεβρουάριου

6μ.μ. Στους δρόμους του ΑΡΓΟΥΣ. «Δια.. .τυμπανίζοντας την Αποκριά» με το σύνολο κρουστών του Μουσικού σχολείου Αργολίδας.

7μ.μ. Πλατεία στο ΑΡΓΟΣ. «Νυχτερινό Show με Φωτιές» !… θα σας… κόψει την ανάσα’. Ακολουθεί DJ ΡΑRΤΥ

Κυριακή 26 Φεβρουάριου

3μ.μ. ΑΡΓΟΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ! & αμέτρητες ..ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ!! Ξυλοπόδαροι με πολύχρωμα κοστούμια & γιγαντιαία φορέματα! Ζογκλέρ με μπάλες, κορίνες, σημαίες & σπαθιά! Καρναβαλιστές! Βασίλισσα! και… οι ΚΑΡΑΜΟΥΝΤΖΕΣ η μασκότ του Αργείτικου Καρναβαλιού!

Κεντρικός Παρουσιαστής ο Mr. Carnivalius Ζανό Ντάνιας!

12 το μεσημέρι έως αργά το βράδυ, Παιδότοπος Ρlatea ΑΡΓΟΣ. «Αποκριάτικο Ρarty».

8μ.μ. Pantazis Royal στη Δαλαμανάρα. «Παραδοσιακό Αποκριάτικο Γλέντι» με ζωντανή ορχήστρα του συλλόγου Βρουστίου ‘’Η Πλατάνα’’, με την υποστήριξη της ΚΕΔΑΜ.

Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουάριου

11.30π.μ. Πάρκο Εθνικής Αντίστασης, Ν. ΚΙΟΣ. Γιορτάζουμε τα ΚΟΥΛΟΥΜΑ

afisa karnavaliki parelasi Άργος. 1jpg

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis