home design 800x400
home design 1170Χ320

Από τη Λιθουανία στο Ναύπλιο με Erasmus

Εκπαιδευτικοί από τη Λιθουανία επισκέπτονται το 4ο Δημοτικό Σχολείο, την πόλη του Ναυπλίου, την Επίδαυρο, τις Μυκήνες και την Αθήνα

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Από τη Λιθουανία στο Ναύπλιο με Erasmus
Λιθουανία

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου υλοποιεί το πρόγραμμα Erasmus ΚΑ210 Sca.C.H. (Share your Culture with masterpieces of great artists, scientists and your rich cultural Heritage.)

Τη Δευτέρα 13 έως την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου υποδέχεται εκπαιδευτικούς από τη Λιθουανία. Η επίσκεψη περιελάμβανε και εκπαιδευτικούς από τα Άδανα της Τουρκίας οι οποίοι δυστυχώς δε θα μπορέσουν να παραβρεθούν, λόγω της δύσκολης κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα τους μετά το σεισμό.

Οι συνάδελφοι Λιθουανοί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις που έχουν γίνει στο σχολείο από τους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Θα επισκεφθούν το Μουσικό και το Καλλιτεχνικό Σχολείο της Αργολίδας και το ελαιοτριβείο «Μελά». Επίσης θα ξεναγηθούν στο Ναύπλιο, στην Επίδαυρο, στις Μυκήνες και στην Αθήνα.

Θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, την Πρόεδρο Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μαρία Ράλλη, τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Δημήτρη Σίδερη και τον Προϊστάμενο Εκπαιδευτικών Θεμάτων Θεοδόση Καραμάνο.

erasmus shach afisa

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis