home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΠολιτικήΑρκαδίαFeatured

Μεταγραφή ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ: Ο γιός του Ροβέρτου Σπυρόπουλου υποψήφιος «γαλάζιος» βουλευτής στην Αρκαδία

Ο Απόστολος Σπυρόπουλος αλλάζει κόμμα και συντάσσεται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η Νέα Δημοκρατία καλωσορίζει στις τάξεις της τον Απόστολο Σπυρόπουλο, γιο του αείμνηστου ιδρυτικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτου Σπυρόπουλου. Ο Απόστολος Σπυρόπουλος έχει επαγγελματική διαδρομή ως στέλεχος επιχειρήσεων και πλούσια πολιτική δράση στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, του οποίου μέχρι πρόσφατα ήταν συντονιστής των τομέων πολιτικής.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση, «αποφάσισε να συστρατευτεί στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, για μια Ελλάδα, σύγχρονη, ευρωπαϊκή, με ανάπτυξη, προοπτική για τους νέους και κοινωνικό μέρισμα για όλους».

Ο Απ. Σπυρόπουλος με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, θα δώσει τη μάχη των προσεχών βουλευτικών εκλογών από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία.

Βιογραφικό Απόστολου Σπυρόπουλου

Διευθυντής Ανάπτυξης και Εξαγωγών – Εμπορικός Διευθυντής με πολύπλευρη εμπειρία στους κλάδους των Τροφίμων, Ποτών, Τεχνολογίας και Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων με ένα ευρύ δίκτυο επαγγελματικών και κοινωνικών επαφών στην περιφέρεια. Τεχνογνωσία που αποκτήθηκε τόσο μέσα από διευθυντικούς ρόλους (Ανάπτυξη Διεθνών Αγορών, Πωλήσεις, Εξαγωγές) και επιχειρηματική δράση, όσο και ασκώντας συμβουλευτικό έργο σε θέματα ανάπτυξης αγοράς και εξαγωγών.

Δεξιότητες στη χάραξη εμπορικής πολιτικής κατακτώντας μερίδια αγοράς σε αγορές του εξωτερικού με πρόσθετη εμπειρία στη διοίκηση δικτύου καταστημάτων. Εξειδικευμένες γνώσεις πωλήσεων και μάρκετινγκ με εμπλοκή σε ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών όπως το branding/rebranding προϊόντων, την ανάπτυξη κωδικολογίου, το οργανωμένο σχέδιο επικοινωνίας, την τοποθέτηση, το κλείσιμο συμφωνιών με στρατηγικούς συνεργάτες και την εφοδιαστική αλυσίδα. Έμφαση στην παροχή κινήτρου σε ομάδες εμφυσώντας τους όραμα καινοτομίας, πρωτοπορίας και εξέλιξης.

Επαγγελματική εμπειρία

  • ΟΠΑΠ από 01/2022 έως σήμερα θέση Area sales manager
  • Πολυαγρόκτημα «η γη μας» από 05/2021 – 12/021 θέση Business development and export director
  • Intralot από 09/2019- 04/2021 θέση business development director
  • Terranostrum AE από 04/2008 – 10/2018
  • θέση Διευθυντής εμπορικής διαχείρισης
  • Διευθύνων Σύμβουλος

Πολιτική και κοινωνική δράση

Από τον Ιούλιο του 2019 έως και τον Ιανουάριο του 2022 ήταν συντονιστής τομέων πολιτικής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Στην παραπάνω δράση συμμετείχαν ενεργά 1500 μέλη του κινήματος.

Επιπρόσθετα έχει υπηρετήσει το ερασιτεχνικό σωματείο ΑΕΚ από την θέση του Α’ Αντιπροέδρου κατά την διάρκεια των ετών 2015-2018 με σκοπό την ανάπτυξη του αθλητισμού και των ιδανικών του.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button