home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δ. Καμπόσος: Το ευχαριστώ για την ηχηρή παρουσία του κόσμου – «Με ψέματα δεν χτίζονται καριέρες»

Πώς σχολίασε ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου στην εκδήλωση κοπής της πίτας της παράταξης «Αλλαγή Πορείας»
Αλλάγή Πορείας κοπή πίτας (2)

Σε μία μεγαλειώδη εκδήλωση με την παρουσία πλήθους κόσμου η δημοτική παράταξη Άργους – Μυκηνών «Δημήτρης Καμπόσος – Αλλαγή Πορείας» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της το απόγευμα της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Pantazis Royal», στη Δαλαμανάρα.

Ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος ανέβηκε στο βήμα καταχειροκροτούμενος και έδωσε σύνθημα νίκης και για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Κοπή πίτας Αλλαγή Πορείας 2

«Θα φθάσουμε στην κορυφή, γιατί το θέλετε εσείς» τόνισε ο κος Καμπόσος στην ομιλία του, αναφερόμενος τόσο σε αυτούς που αμφισβητούν τον ίδιο και τους συνεργάτες του, αποκαλώντας τους «κουρασμένους», όσο και στο έργο που τελείται στο Δήμο Άργους – Μυκηνών επί δημαρχίας του αλλά και σε αυτό που βρίσκεται στα σκαριά.

«Είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε, ελάτε να αγωνιστούμε όλοι μαζί, αυτός ο τόπος είναι όλων μας, όλοι χωράμε, γυρίστε πίσω να συνεχίσουμε το έργο μας, ελάτε κοντά μας να συνεχίσουμε μπροστά», τόνισε ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς αποστάτες.

Αλλάγή Πορείας κοπή πίτας (4)

Οι ευχαριστίες και το σχόλιο του δημάρχου

Ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών απευθύνει τις ευχαριστίες του προς όλο αυτό τον κόσμο που τον τίμησε με την παρουσία του στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της παράταξής του.

«Ευχαριστώ πολύ όλον αυτόν τον εκπληκτικό κόσμο που γέμισε ασφυκτικά το Pantazis Royal, στην κοπή της πίτας του συνδυασμού μας “Αλλαγή Πορείας- Δημήτρης Καμπόσος”. Αψηφώντας τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή μας, βρέθηκαν δίπλα μας να μας δώσουν δύναμη να συνεχίσουμε τα μεγάλα έργα μας», σημειώνει ο Δ. Καμπόσος.

«Με ψέματα δεν χτίζονται καριέρες», τονίζει και προσθέτει: «Κλείστε τα αυτιά σας στους ψεύτες, όλοι μαζί προχωράμε».

Δείτε αναλυτικά το σχόλιό του στο παρακάτω βίντεο:

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Γεώργιος Μερτύρης

    Αυτή είναι η κατάντια των πολιτικών. Από τα πολλά ψεμματα που έχουν χτίσει όλη την καριέρα και την πολιτική τους πορεία αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά από την αλήθεια. Τραγικό. Η διαφορά όμως είναι ότι η Αλήθεια είναι ο Χριστός εφόσον είπε ότι αυτός είναι Αλήθεια, το Φως και η Ζωή και το ψέμμα είναι ο αντίθετος του Χριστού. Ποια είναι τα θεμέλια αυτού του ανθρώπου; Έχει χτίσει τίποτα για την ψυχή του; Τι θα παρουσιάσει ενώπιον του Βασιλέα των Βασιλέων Χριστό όταν ξαφνικά φύγει από αυτή τη ζωή; Όλα τα καλά και τα κακά κάποτε τελειώνουν και μετά έρχεται η Αλήθεια όπου ποτέ δεν είχε βγει απ’ το στόμα του.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis