home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Δαμούλος σε Μακρή: Μάλλον κάπου έχετε μπερδευτεί

Τι απαντά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας στον πρόεδρο της ΟΕΒΕ Αργολίδας αναφορικά με τις αιτιάσεις για την πίτα του Επιμελητηρίου

Την έκπληξή του για την επιστολή του προέδρου της ΟΕΒΕ Αργολίδας Τάκη Μακρή για την πρόσφατη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Επιμελητήριο Αργολίδας εκφράζει ο πρόεδρος του Φώτης Δαμούλος.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας:

«Κύριε Πρόεδρε

Με μεγάλη έκπληξη διάβασα την επιστολή σας, που δημοσιεύσατε στα μέσα ενημέρωσης, όπου εκφράζετε τις αντιρρήσεις σας σχετικά με τον τρόπο που έκοψε την πίτα του για το 2023 το Επιμελητήριο Αργολίδας.

Στην επιστολή σας μάλιστα μας προτείνετε και τον τρόπο που εσείς πιστεύετε ότι θα πρέπει να είχαμε διοργανώσει την δική μας εκδήλωση και ποιους θα έπρεπε να είχαμε καλέσει.

Μάλλον κάπου έχετε μπερδευτεί.

Με την προσμονή λοιπόν της διοργάνωσης μίας δική σας εκδήλωσης (ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσετε), όπου θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε τις προτάσεις σας και να καλέσετε όλους αυτούς που προαναφέρατε, κάνοντας τον δικό σας απολογισμό και παρουσιάζοντας τις δράσεις σας για την νέα χρονιά, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω τα εξής:

Τα τελευταία 25 χρόνια, η κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Αργολίδας γίνεται με τον συγκεκριμένο τρόπο, απ’ όλες τις διοικήσεις που έχουν περάσει μέχρι σήμερα.

Δηλαδή στο 1ο Διοικητικό Συμβούλιο κάθε έτους, κόβεται η πίτα του Επιμελητηρίου μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, των υπαλλήλων και όσων έχουν την διάθεση να παρευρίσκονται σε αυτή τη στιγμή του Επιμελητηρίου.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους – δεν στέλνονται ατομικές προσκλήσεις – αφού όπως καλά γνωρίζετε η σύγκλιση του Διοικητικού Συμβουλίου με τα θέματα, την ώρα και μέρα δημοσιεύεται στα μέσα ενημέρωσης.

Επομένως όσοι έχουν παραβρεθεί στην κοπή της πίτας όλα αυτά τα χρόνια έχουν έρθει αυτόκλητοι.

Άλλωστε η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αργολίδας έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια και στις εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο, πόσο προσεκτική είναι σε τέτοια ζητήματα και ουδέποτε λειτούργησε με αποκλεισμούς και εξαιρέσεις.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας στην ανακριβέστατη επιστολή σας, σας ενημερώνω ότι στο Διοικητικό Συμβούλιο παρευρίσκονταν δεκαεπτά από τα εικοσιένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όλη η υπηρεσία.

Όσο αφορά τις αναφορές σας για πρακτικές “περί τηλεφωνημάτων” και “φίλων”, μάλλον αναφέρεστε σε δικές σας τακτικές και πρακτικές που εφαρμόζετε.

Το περί “συνταξιούχων” θα ήθελα να το εξηγήσετε δημόσια γιατί και σ’ αυτό ψεύδεστε.

Το σίγουρο είναι ότι όντως “δεν πάει πιο κάτω” και αυτό αφορά μόνο εσάς διότι με την επιστολή αυτή που μόνο ανακρίβειες περιέχει, πραγματικά δεν πάει πιο κάτω.

Σας το επιστρέφω λοιπόν και πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω τι θέλετε να πετύχετε με αυτή την ξαφνική επίθεση εναντίον του Επιμελητηρίου.

Μήπως κάτι άλλο κρύβεται από πίσω;

Καλή χρονιά με υγεία & συνέπεια στους συνδικαλιστικούς σας αγώνες!»

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button