Σημαντική είδηση:
18.04.2026 | 09:46
Ύποπτα mail «της ΕΦΚΑ»

ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣΒάλε Αγγελία ΈΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗΓίνε Συνδρομητής

Αργολίδα: Ο «καυγάς» για την… πίτα

Μακρής σε Δαμούλο: «Ένα είναι σίγουρο, πιο κάτω δεν πάει»
Κοπή πίτας Επιμελητήριο Αργολίδας (5)

Παράπονα έχει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αργολίδας Τάκης Μακρής προς τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτη Δαμούλο για τις προσκλήσεις στην κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου.

Ο κ. Μακρής σημειώνει χαρακτηριστικά: «Ένα είναι σίγουρο, πιο κάτω δεν πάει».

Η επιστολή Μακρή

Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Αργολίδας:

Διαφήμιση

«Αγαπητέ πρόεδρε,

Στην πρώτη συνεδρίαση του Επιμελητηρίου, έκοψες και την πίτα για το νέο έτος 2023. Αφού ευχηθούμε χρόνια πολλά, να έχουμε καλή χρόνια με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία.

Διαφήμιση

Συνήθως σε αυτές τις εκδηλώσεις υπάρχουν καλεσμένοι όπως τα συνδικαλιστικά όργανα, Φορείς Δήμαρχοι Αντιπεριφερειάρχες, Βουλευτές, Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου, προσωπικό του Επιμελητηρίου. Για να γίνει μια αποτίμηση της χρονιάς που έφυγε και δράσεις για την νέα χρονιά.

Δυστυχώς δεν είχε αυτό τον χαρακτήρα η εκδήλωση. Ήταν το Διοικητικό Συμβούλιο πέντε – εφτά άτομα και αλλά τρία -τέσσερα που κλήθηκαν τηλεφωνικά όπως γίνεται πάντα στα διοικητικά συμβούλια.

Ήταν όμως ο Βουλευτής Αργολίδας ο κ. Πουλάς και υποψήφιοι Βουλευτές, επομένως ήταν μια μάζωξη φίλων υποψηφίων και συνταξιούχων που έκοψαν την πίτα τους.

Ένα είναι σίγουρο, πιο κάτω δεν πάει.

Καλή χρόνια!»

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις εδώ

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Άνεργος Avatar

    Εσείς οι σινδικαλιζομενοι ασχοληθείτε λίγο με τα σοβαρά θέματα του νομου κ αφήστε τις πίτες τις φώτο και τα τετριμμένα. Ο λαός είναι έτοιμος να εξεγερθεί κ αλίμονο σε αυτούς που θα βρουν μπροστά τους.

newsletter banner anagnostis