home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕκδηλώσειςΑργολίδα

Σε κλίμα αισιοδοξίας και ελπίδας η κοπή της πίτας στο Επιμελητήριο Αργολίδας

Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο Φώτη Δαμούλο, παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του προσωπικού

Σε εορταστική ατμόσφαιρα και με κλίμα αισιοδοξίας και ελπίδας, το Επιμελητήριο Αργολίδας έκοψε την Δευτέρα  30 Ιανουαρίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα πριν την έναρξη της πρώτης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο Φώτη Δαμούλο, παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του προσωπικού του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς, η   πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άργους Αναστασία Τζίμου και ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αργολίδας Αναστάσιος Χειβιδόπουλος και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Αναστάσιος Γανώσης.

Ο πρόεδρος Φώτης Δαμούλος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκε σε όλους υγεία, χαρά, ευτυχία και κάθε καλό τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο και το 2023 να είναι μία  γόνιμη και δημιουργική χρονιά.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button