home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Συμφωνία Δημιουργίας για Μαλτέζο: «Μόνο κριτική και καθόλου αυτοκριτική – Έχει σνομπ χαρακτηριστικά»

«Λειτουργούσε την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας μόνο ως ΚΕΠ», αναφέρει μεταξύ άλλων η παράταξη Παπαϊωάννου για τον Γιάννη Μαλτέζο
Συμφωνία Δημιουργίας

Η δημοτική παράταξη Άργους – Μυκηνών «Συμφωνία Δημιουργίας» του Παναγιώτη Παπαϊωάννου δεν είδε με καλό μάτι τη χθεσινή εκδήλωση του Γιάννη Μαλτέζου στο Εργατικό Κέντρο Αργολίδας κατά την οποία παρουσίασε τον συνδυασμό του «Πρωτοβουλία».

Μάλιστα σε αρκετά σημεία δείχνει να συμφωνεί με την άποψη που εξέφρασε η παράταξη του Δημήτρη Καμπόσου «Αλλαγή Πορείας», καθώς γίνεται λόγος για ανυπαρξία έργου όσο αφορά το Δήμο Άργους – Μυκηνών από πλευράς Μαλτέζου κατά το διάστημα που διετέλεσε Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας. Επίσης η παράταξη Παπαϊωάννου μιλά για σνομπισμό και μεταγραφές υποψηφίων από το… Ναύπλιο.

Η ανακοίνωση

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η νεοσύστατη δημοτική παράταξη:

«Με σνομπ χαρακτηριστικά, ως γνώστης διοίκησης και ως θεματοφύλακας της αισθητικής παρουσιάστηκε χθες ο κ. Μαλτέζος, θέτοντας υποψηφιότητα για το Δήμο Άργους-Μυκηνών, κάνοντας μόνο κριτική και καθόλου αυτοκριτική, υποδεικνύοντας μάλιστα τον “εκλεκτό υποψήφιό” του, παρουσιάζοντάς τον πρώτον από όλους, παρακάμπτοντας την αλφαβητική σειρά. Έκανε μάλιστα “μεταγραφή” υποψηφίων από το Ναύπλιο.

Καμία αναφορά δεν έκανε στο έργο του ως Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας. Και πώς να κάνει άλλωστε, αφού λειτουργούσε την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας μόνο ως Κ.Ε.Π.

Διεκπεραιωτής ειλημμένων αποφάσεων ήταν και παραμένει ο κ. Μαλτέζος.

Και τώρα ξαφνικά έχει ευθύνη και καθήκον να πάψει να βολεύεται.

Ισχυρίζεται ότι γνωρίζει από διοίκηση. Μάλλον έχει μπερδέψει τις έννοιες. Άλλο διοίκηση και άλλο διεκπεραίωση.

Το μόνο που έκανε για το Δήμο Άργους – Μυκηνών κατά τη διάρκεια της θητείας του ήταν να ρίξει 20.000 ευρώ πρόστιμο στη ΔΕΥΑΑΡΜ πριν δύο χρόνια όταν έγινε η μόλυνση του Αργολικού κόλπου από τους χυμοποιούς, εξυπηρετώντας τα συμφέροντά τους.

Επίσης ο κ. Μαλτέζος δεν φρόντισε να συμπεριληφθεί ο δρόμος Δερβενακίων – Άργους στον σχεδιασμό για την νέα σύνδεση της Αργολίδας με τον Αυτοκινητόδρομο του Μορέα.

Λέμε στον λαό του Δήμου Άργους – Μυκηνών αλήθειες γι’ αυτό και κάθε μέρα που περνά πυκνώνει τις τάξεις μας.

Η Συμφωνία Δημιουργίας προχωρά και θα είναι η νικήτρια το βράδυ των δημοτικών εκλογών».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis