home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFirst Featured

Άργος: Ο Μαλτέζος παρουσίασε τον συνδυασμό του – «Να αλλάξει σελίδα ο Δήμος Άργους Μυκηνών»

«Πρωτοβουλία» είναι το όνομα της παράταξης με την οποία ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο του Δήμου Άργους - Μυκηνών. Πολύς ο κόσμος στην παρουσίαση στο Εργατικό Κέντρο όπου αποκαλύφθηκαν και κάποιοι από τους υποψήφιους.

«Πρωτοβουλία» είναι το όνομα του συνδυασμού με τον οποίο ο Γιάννης Μαλτέζος θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο του Δήμου Άργους – Μυκηνών. Η παρουσίαση της δημοτικής παράταξης πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή στο Εργατικό Κέντρο Αργολίδας, στο Άργος.

Η αίθουσα ήταν γεμάτη από κόσμο, ενώ υπήρχαν και αρκετοί που δεν χώρεσαν και περίμεναν στον προθάλαμο αλλά και έξω από αυτήν.

«Οφείλουμε να λάβουμε πρωτοβουλία»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Άργους – Μυκηνών ξεκίνησε την ομιλία του με αναφορές στην ιστορία του Άργους. Όπως είπε: «Πολλά χρόνια υποφέρουμε από μία ευτράπελη δημοτική αρχή που εξαπολύει κούφιες προεκλογικές εξαγγελίες». Έκανε λόγο για κακογουστιά και κιτς χαρακτηρίζοντας ως αποκριάτικη βιτρίνα όλα αυτά που γίνονται.

Ο Γιάννης Μαλτέζος τόνισε πως ο Δήμος Άργους – Μυκηνών πρέπει να αλλάξει σελίδα. «Πέραν από την φωταγωγημένη πλατεία τα χωριά είναι εγκαταλειμμένα», ανέφερε, προσθέτοντας πως η δημοτική αρχή είναι «φθαρμένη και κουρασμένη».

Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας και νυν πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου μίλησε για «κλειστά καταστήματα στην πόλη του Άργους, για ακριβά δημοτικά τέλη και για έλλειψη θέσεων πάρκινγκ», ενώ παράλληλα έκανε λόγο για «αυταρχισμό και έλλειψη δημοκρατίας».

«Οφείλουμε να λάβουμε πρωτοβουλία. Να δράσουμε όσοι πονάμε και αγαπάμε τον τόπο μας. Να υπερβούμε κομματικά στεγανά», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Άργους – Μυκηνών.

Και συνέχισε: «Όλοι μαζί θα φτιάξουμε ένα δήμο σύγχρονο. Με αξιοποίηση πλεονεκτημάτων, απαλλαγμένο από κομματικές αγκυλώσεις».

Ακολούθησε εκτενής αναφορά σε έργα που έχει ανάγκη ο δήμος Άργους Μυκηνών.

«Έχουμε κέφι και όρεξη για δράση. Ξέρουμε να νοικοκυρεύουμε. Δεν φλομώνουμε τους συμπολίτες με παχιά λόγια. Απεχθανόμαστε τις περίεργες συναλλαγές κάτω από το τραπέζι. Τέρμα η απομόνωση του Άργους», υπογράμμισε ο κος Μαλτέζος.

Το φινάλε της εκδήλωσης ήταν εντυπωσιακό, καθώς ο χώρος γέμισε με υποψήφιους που κατεβαίνουν με τον συνδυασμό του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Ένα σχόλιο

  1. Από τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις των υποψηφίων αυτοί που θα πρωταγωνιστή σουν στο 2ο γύρω των εκλογών θα είναι Μαλτεζος και οι 53 ανακοινωθέντες της αριστεράς, αυτές οι δύο παρατάξεις θα μονομαχησουν, φυσικά δεν έχουμε δει τον υποψήφιο του άλλου συνδυασμού, αλλά σαν ονόματα αυτή τη στιγμή υπερέχουν αυτοί οι δύο συνδυασμοί.

Διαβάστε ακόμα

Back to top button