home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFirst Featured

Άργος: «Μου ήρθε πολύ ξαφνικό» – Τι είπε ο Καμπόσος για τη λογιστική εταιρεία (Βίντεο)

«Ήταν υπεράνω υποψίας σε όλους τους δήμους», υπογράμμισε ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών, μιλώντας και για την οικογενειακή σχέση που έχει με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας

Ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος τοποθετήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Άργους – Μυκηνών αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει με τη λογιστική εταιρεία που ελέγχεται για πλαστές ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες.

«Εμένα μου ήρθε πολύ ξαφνικό, πιο ξαφνικό δεν γίνεται», είπε ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, μιλώντας και για την οικογενειακή σχέση που έχει με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας. Επίσης αναφέρθηκε στη σημαντική οικονομική βοήθεια που είχε προσφέρει ο συνεργαζόμενος με το Δήμο επιχειρηματίας στον Διομήδη Άργους. «Ήταν υπεράνω υποψίας σε όλους τους δήμους», υπογράμμισε ο κος Καμπόσος, ξεκαθαρίζοντας πως ο ίδιος δεν γνωρίζει τι ισχύει από αυτά που καταγγέλλονται.

Να σημειωθεί πως ο Δήμος Άργους – Μυκηνών έχει εξ’ αρχής ανακοινώσει τη διακοπή της συνεργασίας του με την εν λόγω εταιρεία, μέχρι να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο.

Δείτε παρακάτω ένα απόσπασμα από την τοποθέτηση Καμπόσου στο δημοτικό συμβούλιο:

Νωρίτερα η Σπυριδούλα Σπανού υπέβαλλε την παραίτησή της από της θέση της προέδρου της ΔΕΥΑΑΡΜ, ενώ παράλληλα παραιτήθηκε και από μέλος του διοικητικού συμβουλίου της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης του δήμου Άργους – Μυκηνών.

Με την εν λόγω εταιρεία συνεργάζονταν, άλλοι δύο δήμοι της Αργολίδας, ο δήμος Επιδαύρου και ο Δήμος Ερμιονίδας, με τον δεύτερο να έχει διακόψει από πέρσι τη συνεργασία τους.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Ένα σχόλιο

  1. Είναι ντροπή για την αρχαιότερη πόλη να μην υπάρχει αντιπολίτευση στο Δήμο, οι μισοι αυτομολησαν και οι υπόλοιποι δεν είχαν το σθένος να ζητήσουν ούτε διαχειριστικό έλεγχο, μόνο εδώ συμβαίνουν αυτά, και καποιοι γνωστοί άγνωστοι δήθεν σοσιαλιζοντες να συνδιαλεγονται με την συμπολιτευση, υποταγή υποτέλεια υπανθρωπισμος είναι τα χαρακτηριστικά αυτών των τύπων, ντροπή και μόνο ντροπή….

Διαβάστε ακόμα

Back to top button