home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFeatured

Άργος: Παραιτήθηκε η Σπυριδούλα Σπανού από πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡΜ

Η συζήτηση για τη λογιστική εταιρεία στο δημοτικό συμβούλιο Άργους Μυκηνών - Τι είπε ο έμπειρος δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος

Την παραίτησή της από της θέση της προέδρου της ΔΕΥΑΑΡΜ υπέβαλλε πριν από λίγο η Σπυριδούλα Σπανού, ενώ παράλληλα παραιτήθηκε και από μέλος του διοικητικού συμβουλίου της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης του δήμου Άργους – Μυκηνών.

Αυτό ανακοίνωσε η ίδια στο δημοτικό συμβούλιο Άργους – Μυκηνών που βρίσκεται σε εξέλιξη, ξεκαθαρίζοντας πως παραμένει στη θέση της ως δημοτικός σύμβουλος.

Ο λόγος της απόφασής της έχει να κάνει με τη λογιστική εταιρεία του συζύγου της για την οποία υπάρχουν καταγγελίες από μέλος της αντιπολίτευσης του δήμου Αχαρνών Αττικής για πλαστές ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες, η ορθότητα των οποίων θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Με την εν λόγω εταιρεία συνεργάζονταν, μεταξύ άλλων, τρεις από τους τέσσερις δήμους της Αργολίδας, και συγκεκριμένα ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, ο δήμος Επιδαύρου και ο Δήμος Ερμιονίδας κατά το παρελθόν.

Δείτε παρακάτω τι δήλωσε η Σπυριδούλα Σπανού κατά την αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου:

Επίσης κατά τη συνεδρίαση τοποθετήθηκε και ο έμπειρος δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος ο οποίος διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους ότι δεν υπάρχει κανένα ποινικό αδίκημα που να βαραίνει μέλη του δημοτικού συμβουλίου, εξηγώντας με νομικά επιχειρήματα τους λόγους για τους οποίους δεν ευθύνεται ο Δήμος.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Ένα σχόλιο

  1. Όλα καλά, κακιουλες κ φήμες από κακά παιδιά!!!!! Όλα βαίνουν καλώς!!!!!!!!!

Διαβάστε ακόμα

Back to top button