home design 800x400
home design 1170Χ320

Καλαμάτα: Συνέλαβαν τον Αλβανό που σκότωσε τον «Αμερικάνο»

Στα χέρια της αστυνομίας ο 38χρονος δράστης της δολοφονίας – Πού κρυβόταν τόσες μέρες
astynomia αστυνομία

Συνελήφθη ο 38χρονος Αλβανός που αναζητούνταν για τη δολοφονία του 47χρονου στην Καλαμάτα. Πρόκειται για τον άνθρωπο που φέρεται να είναι αυτός που πυροβόλησε θανάσιμα τον 47χρονο.

Οι αστυνομικοί είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 38χρονος κρυβόταν στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας και συνελήφθη κοντά στο χωριό Κιτριές, στην περιοχή όπου είχε αφήσει και το αυτοκίνητο που οδηγούσε την ημέρα της δολοφονίας του 47χρονου.

Οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Καλαμάτας προκειμένου για να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για τη δολοφονία.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση είχε συλληφθεί επίσης ένας 22χρονος από την Αλβανία, ο οποίος ομολόγησε τη συμμετοχή του στη μαφιόζικη εκτέλεση του 47χρονου.

Πώς έγινε η δολοφονική επίθεση

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι δυο φερόμενοι ως δράστες, είχαν ραντεβού το πρωί της περασμένης Παρασκευής με το 47χρονο θύμα, στη συμβολή των οδών Σόλωνος και Ύδρας στο κέντρο της Καλαμάτας.

Εκεί ο 38χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος επέβαινε σε ΙΧ μαζί με τον 22χρονο κατηγορούμενο, κατέβηκε από το όχημα και διαπληκτίστηκε με το θύμα που βρισκόταν στη μηχανή του. Αρχικά τον γρονθοκόπησε και στη συνέχεια τον πυροβόλησε με πιστόλι μια φορά στο πόδι.

Τους βοήθησαν να διαφύγουν

Στα δικαστήρια βρέθηκαν πάντως και δύο Έλληνες 40 και 50 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ψευδής κατάθεσης και της υπόθαλψης εγκληματιών.

Ενώ αρχικά κλήθηκαν ως μάρτυρες και κατέθεσαν ότι δεν είχαν συνομιλήσει και δεν είχαν έρθει σε επαφή με τους κατηγορουμένους, όπως προέκυψε από βιντεοληπτικό υλικό, τους παρείχαν κατάλυμα, ρούχα για να αλλάξουν μετά την δολοφονική τους ενέργεια καθώς και ότι τους βοήθησαν για να διαφύγουν.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis