home design 800x400
home design 1170Χ320

Δήμος Ναυπλιέων: Συνάντηση για την προετοιμασία των αποκριάτικων εκδηλώσεων

Με την συμμετοχή των Πολιτιστικών Συλλόγων, φορέων των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου, των Προέδρων των Τοπικών Διαμερισμάτων, του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού
Συνάντηση για αποκριάτικες εκδηλώσεις

Συνάντηση για την προετοιμασία των αποκριάτικων εκδηλώσεων έγινε χθες το απόγευμα στο Βουλευτικό Ναυπλίου, όπου συμμετείχαν Πολιτιστικοί Σύλλογοι, φορείς των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου, των Προέδρων των Τοπικών Διαμερισμάτων, του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, αφού ευχαρίστησε όλους για την συνεργασία, τόνισε τον σημαντικό ρόλο όλων και για αυτή τη διοργάνωση, όπως και το θετικό πρόσημο στην τοπική οικονομία όλων των αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Μαζί του στον όλο συντονισμό ήταν η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Νάντια Αναστασίου και τα μέλη της ομάδας εργασίας  της Αποκριάς του ΔΟΠΠΑΤ.

«Το Ναύπλιο, το Τολό και όλος ο Δήμος Ναυπλιέων θα κερδίσουν πάλι τον κόσμο και τις εντυπώσεις και σ’ αυτές τις Αποκριές.» ανέφερε ο δήμαρχος.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis