home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Video. Έπαινοι Κεφαλογιάννη για τη Μαρίνα Ναυπλίου – Εκφραστής της μεσαίας τάξης η Νέα Δημοκρατία

Ολόκληρη η ομιλία της Όλγας Κεφαλογιάννη στο Ναύπλιο. Έθεσε δίλλημα για τις εκλογές
Όλγα Κεφαλογιάννη στο Ναύπλιο

Με ιδιαίτερη αναφορά στη Μαρίνα Ναυπλίου ξεκίνησε την ομιλία της στο Ναύπλιο η Όλγα Κεφαλογιάννη, καλεσμένη της Δημοτικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.

Η βουλευτής της ΝΔ συνεχάρη όλους όσους συνέβαλαν για τη Μαρίνα του Ναυπλίου που σύντομα μπαίνει στο δρόμο της υλοποίησης και τόνισε: «Χάρηκα πολύ με τα νέα ότι θα προσχωρήσει η υλοποίηση της Μαρίνας Ναυπλίου, που θα δώσει ώθηση στο θαλάσσιο τουρισμό και όχι μόνο. Το χαρακτήρισε ως ένα μεγάλο έργο για το νομό, προσθέτοντας: «Ελπίζω να είμαστε εδώ όλοι μαζί στα εγκαίνια της νέα Μαρίνας του Ναυπλίου».

Εκφραστής της μεσαίας τάξης η ΝΔ

Η ομιλία βέβαια της Όλγας Κεγαλογιάννη δεν περιορίστηκε στο τοπικό έργο της Μαρίνας, αλλά ήταν πολιτική με μηνύματα. Δήλωσε σχετικά με τις εθνικές εκλογές:

«Σε αυτή την ιστορική καμπή, η Νέα Δημοκρατία οφείλει αταλάντευτα να εξακολουθήσει να αποτελεί τον εκφραστή της μεσαίας τάξης, τον υπερασπιστή της συλλογικής αλληλεγγύης, τον θεματοφύλακα του κοινωνικού κράτους.

Αυτό θα είναι και το διακύβευμα των επόμενων εκλογών. Να στηρίξουμε τη μεσαία τάξη και την επιχειρηματικότητα από την επαπειλούμενη ύφεση. Να προστατεύσουμε τις ευάλωτες ομάδες από τον πληθωρισμό και την ακρίβεια. Να υπερασπιστούμε την εθνική ακεραιότητα από τον τουρκικό αναθεωρητισμό. Να εξακολουθήσουμε να είμαστε ήρεμη, αλλά ριζοσπαστική δύναμη προόδου και ευημερίας της ελληνικής κοινωνίας.

Το δίλλημα θα είναι, σταθερά μπροστά ή πίσω ολοταχώς, στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια. Η Νέα Δημοκρατία οφείλει πάντα να εκφράζει όλα τα δυναμικά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας.

Να ακούει τις ανησυχίες της κοινωνίας. Να μπορεί να κοιτάει τους πολίτες στα μάτια. Να ζητάει συγνώμη αν κάτι δεν πήγε καλά. Να αγγίζει όλα τα σύγχρονα μεγάλα προβλήματα που η αντιπολίτευση συστηματικά αγνοεί, όπως είναι για παράδειγμα το μεταναστευτικό ή τα ζητήματα ασφάλειας.»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis