home design 800x400
home design 1170Χ320

Σε εκδήλωση της ΝΔ στο Ναύπλιο η Όλγα Κεφαλογιάννη – Το μήνυμα για τις εθνικές εκλογές (Βίντεο)

Τι δήλωσε η βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κατά την είσοδό της στον χώρο της εκδήλωσης της ΔΗΜ.Τ.Ο Ναυπλίου
Όλγα Κεφαλογιάννη Ναύπλιο

Στο Ναύπλιο βρίσκεται η Βουλευτής Α’ Αθηνών Όλγα Κεφαλογιάννη, στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας που διοργανώνει η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας, στο Ξενοδοχείο Αμαλία.

Η βουλευτής της ΝΔ αφού πρώτα εξέφρασε τη χαρά της που βρίσκεται στην πόλη, ανέφερε «Το δίλημμα για τις εθνικές εκλογές είναι πολύ σαφές, αν θα προχωρήσουμε μπροστά στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας ή αν θα πάμε πίσω στις περιπέτειες και στις εποχές που θέλουμε να ξεχάσουμε. Οι νεοδημοκράτες έχουμε μάθει να δίνουμε τις μάχες μας, να είναι νικηφόρες και θέλω αυτό το μήνυμα της ενότητας και της ετοιμότητας για τη νίκη να το περάσω κι’ εγώ με τη δική μου σειρά σε όλους τους φίλους και τις φίλες που διοργάνωσαν αυτή την ωραία εκδήλωση».

Η κα Κεφαλογιάννη κατά την είσοδό της στο χώρο έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

Η «γαλάζια» βουλευτής είναι επίσημη προσκεκλημένη και κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση στην οποία παρευρίσκονται πολλά στελέχη της ΝΔ από την Αργολίδα, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, καθώς και ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, που ποτέ δεν έπαψε να διατηρεί στενούς δεσμούς με το κυβερνών κόμμα.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Και όχι μόνο, άνθρωποι του μόχθου της βιοπαλης όλοι οι δεξιοί συνειδοιποροι, με τα ροζιασμενα χέρια, εκφραστές του εργάτη, του μεροκάματιαρη του φτωχού αγρότη, ρε εσείς μήπως ειστε αριστερό κομμα και δεν το έχουμε καταλάβει;;; φαίνετε άλλωστε και από τον χώρο της συγκέντρωσης, στο ξενοδοχείο Αμαλία της φτωχολογιάς συγκέντρωνε τε η νέα Δημοκρατία συνήθως..

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis