home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Το Γ.Ν. Αργολίδας ενισχύεται με έναν ακόμη ιατρό

Ο κ. Λάππας Περικλής Ουρολόγος, κλάδου ιατρών ΕΣΥ, εντάχθηκε στο Ιατρικό Δυναμικό της Ν.Μ. Άργους
Γ.Ν Αργολίδας ορκομοσία 1

Νέο Ουρολόγο αποκτά το Γ. Ν. Αργολίδας, καθώς την Τρίτη 17 Ιανουαρίου ορκίστηκε ο γιατρός Λάππας Περικλής στο Ιατρικό Δυναμικό της Ν.Μ. Άργους.

Η Διοικήτρια του Γ.Ν. Αργολίδας ανέφερε πως «με την βοήθεια του κ. Λάππα Περικλή, αναμένεται να ενισχυθεί η λειτουργία της Ουρολογικής Κλινικής, ώστε να καλυφθούν σε μεγάλο βαθμό οι υγειονομικές ανάγκες του πληθυσμού της Αργολίδας»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοικήτριας του Γ.Ν. Αργολίδας:

Η Διοικήτρια του Γ.Ν. Αργολίδας, Κασνακτσόγλου Γεσθημανή βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη του κ Λάππα Περικλή Ουρολόγου, κλάδου ιατρών ΕΣΥ, στο Ιατρικό Δυναμικό της Ν.Μ. Άργους ο οποίος στις 17-1-2023 ορκίστηκε παρουσία της ίδιας και του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Μπιμπή Γεώργιου.

Με την βοήθεια του κ. Λάππα Περικλή, αναμένεται να ενισχυθεί η λειτουργία της Ουρολογικής Κλινικής ώστε να καλυφθούν σε μεγάλο βαθμό οι υγειονομικές ανάγκες του πληθυσμού της Αργολίδας.”

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Αργειτης

    Nα είναι υγιής ο άνθρωπος κ να στελεχώσει επάξια το νοσοκομείο, αλλά σε κάθε πρόσληψη γιατρού να γίνετε μέγα θέμα είναι υπερβολή, έχουμε άριστους γιατρούς στη χώρα μας, επανδρωστε τους με τεχνολογικά μέσα κ. Πληρώστε τους ως επιστημονες, αυτό μόνο, κ μην σπεκουλαρετε τη νουδουλα σας..

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis