home design 800x400
home design 1170Χ320

Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Πελοπόννησο

Ενημερωτική εκδήλωση στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Πελοπόννησο
Ευρωπαϊκή Ένωση

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το Europe Direct Πελοπόννησος, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, συνδιοργανώνουν την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου και ώρα 18:00-20:00 ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Πελοπόννησο» που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του «Δ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ» του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης (1ος όροφος).

Η εκδήλωση θα αναπτυχθεί σε δύο θεματικές ενότητες:

  1. Η «Αναπτυξιακή στρατηγική της Πελοποννήσου» θα παρουσιαστεί από τον περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα, ενώ η υπεύθυνη της ομάδας επικοινωνίας της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα κα Άννα Δάντη θα αναπτύξει τη συνεισφορά της ΕΕ στην Πελοπόννησο.
  2. Η δεύτερη ενότητα είναι αφιερωμένη στην «Κυκλική Οικονομία» στην οποία θα συζητήσουν ο ευρωβουλευτής κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα) με τον πρόεδρο του Δικτύου Πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ» κ. Δημήτρη Καφαντάρη. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος κα Βασιλική Γραμματικογιάννη.

Εισαγωγική τοποθέτηση για την αποστολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη σημερινή συγκυρία θα κάνει ο επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, κ. Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης.

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 10:30 το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα θα συνδιοργανώσουν σεμινάριο για τους δημοσιογράφους της Πελοποννήσου με θέμα: «Θέματα και εργαλεία του Ευρωπαϊκού ρεπορτάζ» στην Αίθουσα του «Π. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ» στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Η ΕΕ στην Πελοπόννησο

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis