home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Λουτράκι: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια έξω από ΕΠΑΛ και κατέληξε στο ΚΑΤ

Το περιστατικό συνέβη εν ώρα διαλείμματος με τη συμμετοχή ενός εξωσχολικού – Ο μαθητής μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο Κορίνθου και θα χειρουργηθεί στην Αθήνα
ΕΠΑΛ Λουτρακίου

Ένα σοβαρό περιστατικό με τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 16χρονου μαθητή του ΕΠΑΛ έλαβε χώρα στο Λουτράκι. Όπως αναφέρει το loutrakiblog.gr, o 16χρονος μαθητής της Β λυκείου που φοιτά στο 2ο ΕΠΑΛ φέρει σοβαρά κατάγματα στην κάτω γνάθο και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ από την περασμένη Δευτέρα (16/1) όταν και σημειώθηκε το περιστατικό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα ενήλικο άτομο εξωσχολικό, ηλικίας 22 ετών, έπιασε την κουβέντα με τον ανυποψίαστο 16χρονο μαθητή, του απέσπασε την προσοχή και εν συνεχεία ένας ανήλικος μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ επιτέθηκε πισώπλατα μπουνιές και κλωτσιές στον μαθητή του 2ου ΕΠΑΛ.

Το περιστατικό συνέβη εν ώρα διαλείμματος και ενώ ο μαθητής κατευθυνόταν από το 2ο ΕΠΑΛ στο 1ο γιατί είχε μάθημα στα εργαστήρια.

Μετά την επίθεση, ο 16χρονος κείτονταν αιμόφυρτος στο προαύλιο. Οι γονείς καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία των διδασκόντων καθηγητών, οι οποίοι δεν επέδειξαν την δέουσα προσοχή, δεν περιέθαλψαν το παιδί, δεν του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, δεν ενημέρωσαν τους γονείς, δεν το μετέφεραν σε νοσοκομείο αλλά ούτε και τιμώρησαν τον άλλο μαθητή για τον ξυλοδαρμό, ούτε ειδοποίησαν την αστυνομία για την παρουσία ενός εξωσχολικού στο σχολείο τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μητέρα του 16χρονου πληροφορήθηκε το γεγονός από το ίδιο το παιδί ενώ όταν τηλεφώνησε στη σχολική μονάδα για μάθει τι συνέβη της απάντησαν να πάρει αργότερα, όπως καταγγέλλει. Στο σχολείο έσπευσε ο πατέρας του ανήλικου μαθητή, ο οποίος αντίκρισε τον γιο του αιμόφυρτο με πόνους και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Οι γιατροί περιέθαλψαν και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στο μαθητή, αλλά μετά από διαγνωστικό και ακτινολογικό έλεγχο, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο ΚΑΤ των Αθηνών. Σημειώνεται ότι ο 16χρονος αναμένεται αύριο, Πέμπτη 19 Ιανουαρίου να χειρουργηθεί και να του τοποθετηθούν λάμες στη γνάθο προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά που προκλήθηκε από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, αιτία της επίθεσης φαίνεται πως ήταν η σχέση που είχε ο μαθητής με μία κοπέλα.

Από την άλλη, ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ σε δηλώσεις του στο τοπικό μέσο ανέφερε ότι το περιστατικό έλαβε χώρα έξω από τον προαύλιο χώρο του σχολείου. Ανέφερε επίσης ότι ενημερώθηκαν οι γονείς οι οποίοι παρέλαβαν τα παιδιά τους από το σχολείο χωρίς ωστόσο να σχολιάσει κάτι περαιτέρω. Η Διευθύντρια του 2ου ΕΠΑΛ δήλωσε ότι δεν γνωρίζει για το περιστατικό ούτε και μπορεί να κάνει δηλώσεις.

Τέλος σημειώνεται ότι οι γονείς του 16χρονου μαθητή απευθύνθηκαν στην αστυνομία και κατατέσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis