home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκηση

Ναύπλιο: Ενεργός δημότης στο πλευρό του Μάκαρη ο Αναγνωσταράς

Τη στήριξή του στο πρόσωπο του Κώστα Μάκαρη εκφράζει δημοσίως ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπλιέων

Τη στήριξή του στο πρόσωπο του Κώστα Μάκαρη εκφράζει δημοσίως ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπλιέων Παναγιώτης Αναγνωσταράς, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων.

Παράλληλα, με αυτό τον τρόπο, επιχειρεί να βάλει ένα τέλος στους ψιθύρους που τον θέλουν να έχει συζητήσει πιθανή συνεργασία με τον Δημήτρη Ορφανό.

Όπως σημειώνει ο κος Αναγνωσταράς:

«Είναι γνωστό ότι από τη πρώτη στιγμή που ο Κωνσταντίνος Μάκαρης, εξέφρασε την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον Δήμο Ναυπλιέων, τάχθηκα στο πλευρό του με δεδομένη την απόφαση μου να μην διεκδικήσω ο ίδιος την τέταρτη εκλογή μου! Παρά το γεγονός ότι στις εκλογές του 2019 ένα σοβαρό ποσοστό δημοτών με στήριξε, αν και τα προηγούμενα 5 χρόνια ήμουν εκτός Ελλάδος!

Θεώρησα και θεωρώ ότι για μένα έκλεισε η σελίδα αυτή. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι παύω να αγαπώ, να ενδιαφέρομαι και να θέλω να προσφέρω τις γνώσεις την εμπειρία μου και την δραστηριότητα μου στους δημότες και στην δημοτική αρχή!

Πιστεύω ότι ο Κωνσταντίνος Μάκαρης έχει τα απαιτούμενα προσόντα να διοικήσει έναν δήμο γιατί γνωρίζω ότι έχει μάθει να οργανώνει, να βάζει στόχους και να τους υλοποιεί επιλέγοντας ικανούς συνεργάτες.

Τον στηρίζω και θα τον στηρίξω με όλους τους τρόπους! Το να προσφέρεις στους δημότες δεν εξαντλείται μόνο με τη θέση του Δημάρχου ή από την θέση του Δημάρχου.

Υπηρέτησα τον Δήμο μας πιστά, με διαφάνεια και αποχώρησα χωρίς πότε να κατηγορηθώ ή να μου προσάψουν οτιδήποτε μεμπτό κατά την διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων μου!

Παραμένω λοιπόν ενεργός δημότης στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μάκαρη, για ένα Δήμο που θα προοδεύει, και θα σέβεται το δημοτικό χρήμα και τους δημότες».

Μάκαρης Αναγνωσταράς (2)

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button