home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑρκαδίαΨυχαγωγίαΚοινωνία

Τρίπολη: Κατευόδωσαν το 2022 και καλωσόρισαν το 2023

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τρίπολης στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

Παιδικά χαμόγελα, θερμές ευχές και  γνωστά  σε όλους τραγούδια γέμισε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ. Σε αυτό το όμορφο σκηνικό που διαμορφώθηκε πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξαν τα μικρά μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού του Παραρτήματος Τρίπολης που επέλεξαν το Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης για να πούνε  φέτος τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και να βρεθούν κοντά στους θεραπευόμενους και τους εργαζόμενους του Κέντρου.

Σώμα Ελλήνων Οδηγών Τρίπολης 2

Τα μικρά μέλη του τοπικού παραρτήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού έφτασαν στο Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης το πρωί του Σαββάτου  ( 31/12/2022 ) μαζί με τους συνοδούς τους και σκόρπισαν χαμόγελα σε όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο Κέντρο. Ήταν για όλους μία ευχάριστη έκπληξη και για αυτό οι παρευρισκόμενοι  υποδέχτηκαν τα παιδιά με ένα θερμό χειροκρότημα και πολλές ευχές για το νέο έτος.

Στη συνέχεια η παιδική ομάδα του Σ.Ε.Ο λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας, επισκέφτηκε και τις τρεις Πτέρυγες του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και έψαλε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς σε όλους τους θεραπευόμενους αλλά και στους συνοδούς τους που βρέθηκαν στο Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης για να δουν από κοντά τους συγγενείς τους την τελευταία μέρα του χρόνου.

Την επίσκεψη απόλαυσαν ιδιαίτερα και οι εργαζόμενοι του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ οι οποίοι εργάζονταν την τελευταία μέρα του 2022. Οι συγκινητικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν ήταν μοναδικές γι αυτό και η Διοίκηση του Κέντρου ευχαρίστησε θερμά τα παιδιά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού τόσο για την παρουσία όσο και για τα μοναδικά συναισθήματα που μοιράστηκαν με θεραπευόμενους και προσωπικό.

Με δήλωσή της η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη συνεχάρη το τοπικό παράρτημα του Ελληνικού Οδηγισμού για την πρωτοβουλία που ανέλαβε και έστειλε τις ευχές της σε όλο τον κόσμο για μία καλή, δημιουργική χρονιά με υγεία.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button