home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σαφάρι υποψηφίων για εκλογικά κέντρα – Δίνουν όσο κι όσο για …μαγαζί γωνία

Ακούγονται τρελά ποσά στην πιάτσα, για να διασφαλίσουν οι υποψήφιοι από τώρα τον κατάλληλο χώρο που θα χρησιμοποιήσουν προεκλογικά
Χέρια συμφωνία

Σε σαφάρι αναζήτησης εκλογικών κέντρων έχουν ξαμοληθεί υποψήφιοι βουλευτές και αυτοδιοικητοί από τώρα, δίνοντας όσο κι όσο για να αποκτήσουν …μαγαζί γωνία, δηλαδή χώρους κεντρικούς και μεγάλους, ώστε να τους χρησιμοποιήσουν ως εκλογικά κέντρα, μόλις έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Οι απανωτές κάλπες εντός του 2023, φέρνουν αβεβαιότητα στους υποψήφιους, λόγω της πληθώρας των χώρων που θα χρειαστούν κι έτσι προσπαθούν από τώρα να δεσμεύσουν τους ιδιοκτήτες ακινήτων, ώστε την κατάλληλη στιγμή να στήσουν τον χώρο που θα χρησιμοποιήσουν προεκλογικά.

Τα ποσά που ακούγονται στην πιάτσα δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα, και φτάνουν αρκετές χιλιάδες ευρώ για ενοίκιο μόλις ενός μηνός, με την δυνατότητα βέβαια να παραταθεί, εφόσον όπως δείχνουν τα πράγματα οδηγηθούμε σε επαναληπτικές εκλογές. Οι πιο “συντηρηριτικοί” αναζητούν διαμερίσματα, όμως πολλοί προσπαθούν να έχουν πεζοδρόμιο στην είσοδο και μοναδική λύση είναι η μετατροπή κάποιου καταστήματος σε εκλογικό κέντρο κατά την προεκλογική περίοδο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis