home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα οι Π.Ε. Μεσσηνίας και Κορινθίας

Την εκδήλωση ευλόγησαν ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος και ο μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Μεσσηνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι Π.Ε. Μεσσηνίας και Κορινθίας την Κυριακή, 1η Ιανουαρίου 2023, στα γραφεία τους στην Καλαμάτα και την Κόρινθο αντίστοιχα. Την εκδήλωση ευλόγησαν ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος και ο μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος.

Μεσσηνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Π.Ε. Μεσσηνίας την Κυριακή το πρωί, 1η Ιανουαρίου 2023, στα γραφεία της στην Καλαμάτα, στο κτήριο της πρώην σχολής Παπαφλέσσα.

Ευχές για ειρήνη, αγάπη και δημιουργικότητα απηύθυνε σε σύντομη ομιλία του ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Βασίλης Καπέλιος μετά την κοπή της πίτας, υπό τις ευλογίες του μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομου και παρουσία -μεταξύ άλλων- των βουλευτών Γιάννη Λαμπρόπουλου, Περικλή Μαντά, Μίλτου Χρυσομάλλη και Αλέξη Χαρίτση, του δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, εκπροσώπων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, φορέων, συλλόγων και υπηρεσιακών στελεχών της Π.Ε. Μεσσηνίας.

Εξ άλλου, το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Κώστα Νικολέα, επισκέφθηκε τα γραφεία της Π.Ε. Μεσσηνίας και παιάνισε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και άλλους εορταστικούς σκοπούς στον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Β. Καπέλιο.

Κορινθία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Π.Ε. Κορινθίας την Κυριακή το πρωί, 1η Ιανουαρίου 2023, στα γραφεία της στην Κόρινθο.

Στην εκδήλωση, την οποία ευλόγησε ο μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος, παρέστησαν οι αντιπεριφερειάρχες Κορινθίας Αθηνά Κόρκα, Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Χάρης Βυτινιώτης, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Τάσος Γκιολής, ο υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς, ο βουλευτής Κώστας Κόλλιας, οι δήμαρχοι Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος και Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, ο πρόεδρος της Ενεργειακής Κοινότητας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Γιώργος Οικονόμου, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, φορέων, συλλόγων, εθελοντικών οργανώσεων, υπηρεσιακά στελέχη της Π.Ε. Κορινθίας κ.α.

Στην συνέχεια η αντιπεριφερειάρχης Αθ. Κόρκα μετέβη στο Δημαρχείο Κορίνθου, όπου ευχήθηκε στον δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο για την ονομαστική του γιορτή.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis