home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Λακωνία: Έπιασαν 6 άτομα για μικροποσότητες χασίς

Οι «ψύλλοι» τους χάλασαν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς
ΚΑΝΝΑΒΗ ΤΣΙΓΑΡΙΛΙΚΙ

Συνελήφθη, χθες (31.12.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Λακωνίας, 22χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -22- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Το ίδιο πρωινό, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, συνελήφθη 27χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαπές, ηλικίας 21 και 22 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 22χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Το ίδιο απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis