home design 800x400
home design 1170Χ320

Γιάννης Γεωργόπουλος: Με αυτοπεποίθηση και αφοσίωση συνεχίζουμε και το 2023

Ο δήμαρχος Ερμιονίδας στέλνει το δικό του μήνυμα για το νέο έτος
Γιάννης Γεωργόπουλος

Ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος στέλνει το δικό του μήνυμα για το νέο έτος που έρχεται σε λίγες ώρες. Όπως σημειώνει:

«Αγαπητές συνδημότισσες,

Αγαπητοί συνδημότες,

Η έλευση της νέας χρονιάς σηματοδοτεί για όλους μας, μια ευκαιρία απολογισμού και αναστοχασμού.

Μέσα από όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, με τις ορατές επιπτώσεις της πανδημίας και τις προεκτάσεις του πολέμου στην Ουκρανία, όσον αφορά το ενεργειακό κόστος και την ακρίβεια, οφείλουμε να αναλογιστούμε και να εκτιμήσουμε, όσα με κόπο και αγώνα πετύχαμε.

Ως Δημοτική Αρχή, καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια εξασφαλίζοντας και διαθέτοντας σημαντικούς πόρους για την βελτίωση των υποδομών του Δήμου μας.

Αποχαιρετούμε, λοιπόν, το 2022 κρατώντας μόνο τις ευχάριστες στιγμές και το νέο έτος μας βρίσκει ακόμα πιο δυνατούς και έτοιμους για δημιουργία, ευημερία και προκοπή σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας.

Επιθυμώ να ευχηθώ σε όλους τους συμπολίτες μας υγεία, αισιοδοξία, δημιουργικότητα, προσωπική ευτυχία και κοινωνική ευημερία.

Για το Δήμο μας ελπίζω το 2023 να είναι χρονιά ορόσημο, αρκεί να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι.

Με αυτές τις σκέψεις, με πίστη και ελπίδα, εύχομαι ολόψυχα η Νέα Χρονιά να φέρει μαζί της μια ακόμα καλύτερη πορεία για την Ερμιονίδα μας, μια ελπιδοφόρα προοπτική για τη νεολαία μας, αξιοπρεπή διαβίωση για όλους μας και περισσότερη Ανθρωπιά.

Με αυτοπεποίθηση και αφοσίωση στο όραμά μας, συνεχίζουμε και το 2023 με στόχο να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας!

Καλή Χρονιά!»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis