home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFeatured

Υποψήφιος Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών ο Γιάννης Μαλτέζος

Ποιοι λόγοι οδήγησαν τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου σε αυτή την απόφαση.

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Άργους – Μυκηνών στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023 ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου και τ. Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος.

Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης του κ. Μαλτέζου,  όπου και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του αυτή.

«Το Άργος είναι μια πόλη στάσιμη»

Στη συνέντευξή του ο κ. Μαλτέζος ανέφερε πως «το τελευταίο διάστημα έχει μιλήσει με πολλούς συμπολίτες μας και ασπάζεται την άποψή τους πως το Άργος είναι μια πόλη στάσιμη, χωρίς χαρακτήρα και στόχους».

Ενδεικτικά, αναφέρθηκε σε «υπερδιπλασιασμένα δημοτικά τέλη των τελευταίων ετών και στην αδυναμία του Δήμου να εντάξει προς χρηματοδότηση έργα αστικής ανάπλασης. Ακόμα, έκανε λόγο για το ότι φεύγουν οι δημόσιες υπηρεσίες από το Άργος και πως τα μαγαζιά ολοένα και κλείνουν, θέτοντας ως ερώτημα “πώς περιμένει ο κ. Καμπόσος να κάνει για το Άργος αυτά που δεν έκανε τα 12 προηγούμενα χρόνια;”».

«Είμαστε πολλοί εκείνοι που αγαπάμε το Άργος»

Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξή του ο κ. Μαλτέζος ανέφερε: «Δεν υποσχέθηκα και δεν θα το κάνω ποτέ, πράγματα ανέφικτα. Στη ζωή έχω μάθει να είμαι πάντα μετρημένος και ειλικρινής. Αυτό που θα προσπαθήσω είναι να ξανακάνω όλους εμάς περήφανους για την πόλη μας, για την ιστορία της και για το παρόν και το μέλλον της. Εμπιστεύομαι τις δυνατότητες αυτής της πόλης και τους ανθρώπους της. Είμαστε πολλοί εκείνοι που αγαπάμε το Άργος και που είμαστε έτοιμοι να το υπερασπιστούμε. Άνθρωποι σας εσάς και σαν εμένα. Που θέλουν να δουν μία ανανέωση στην πόλη, μία αλλαγή».

Επιπλέον, ο κ. Μαλτέζος πρόσθεσε πως στο προσεχές χρονικό διάστημα θα συστήσει τους ανθρώπους με τους οποίους ξεκίνησαν αυτήν την πρωτοβουλία καθώς και τις προτάσεις τους.

Μαλτέζος Ανακοίνωση Υποψηφιότητας 1

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button