home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκηση

Πυργιώτικα: Συνεχίζονται οι προσχωρήσεις στον Κώστα Μάκαρη

Έξι νέοι υποψήφιοι ανακοινώθηκαν για την κοινότητα των Πυργιώτικων του δήμου Ναυπλιέων από τη δημοτική παράταξη «Νέα Εποχή»

Έξι νέοι υποψήφιοι ανακοινώθηκαν για τη Δημοτική Ενότητα Πυργιώτικων του δήμου Ναυπλιέων από τη δημοτική παράταξη «Νέα Εποχή» του Κώστα Μάκαρη. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν:

«Κανένας Δήμαρχος, κανένας Αντιδήμαρχος, κανένας Διευθυντής Υπηρεσίας δεν μας έχει επισκεφθεί για να δει από κοντά τα χρονίζοντα προβλήματά μας παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες μας.

Η μελέτη διευθέτησης του χειμάρρου έχει βαλτώσει εδώ και πολλά χρόνια. Η καθαριότητα και η περισυλλογή των σκουπιδιών από τους δημόσιους χώρους είναι ανύπαρκτη, με τα διάφορα κατοικίδια ή μη ζώα που ψάχνουν στα σκουπίδια για τροφή να κάνουν την κατάσταση για τα νοικοκυριά αφόρητη. Η αγροτική οδοποιία έχει αφεθεί στην τύχη των φυσικών φαινομένων και δυσκολεύει τους κατοίκους του χωριού να μεταβούν στις καλλιέργειες των ελαιόδεντρων, των εσπεριδοειδών κ.λ.π.

Η οδοποιία εντός της κοινότητας είναι επικίνδυνη για κάθε πεζό και εποχούμενο. Είμαστε από πλευράς υποδομών σε μιάν άλλη εποχή και όσες φορές απευθυνθήκαμε σε κάποιον υπεύθυνο της Δημοτικής Αρχής λάβαμε μόνο ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.

Έτσι αναζητώντας μια αξιοπρεπή λύση για τα προβλήματά μας, απευθυνθήκαμε στον υποψήφιο, πλέον, Δήμαρχο κ. Κων/νο Μάκαρη που ανακοίνωσε την διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής και παρουσίασε έναν κατάλογο αξιόλογων συνεργατών που εγγυόνται ότι θα πολεμήσουν την στασιμότητα, την γραφειοκρατία, την αδιαφάνεια και θα προσφέρουν στους  κατοίκους των Πυργιώτικων λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματά τους.

Καλούμε λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας να πράξουν το ίδιο.

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ

  • ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  • ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
  • ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  • ΜΥΡΙΣΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
  • ΤΡΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  • ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ»

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button