home design 800x400
home design 1170Χ320

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σε δομές υγείας σε Άργος και Ναύπλιο

Τα μέλη του ΠΑΣΟΚ Αργολίδας επισκέφθηκαν το νοσοκομείο Άργους και το Κέντρο Υγείας Ναυπλίου χαρακτηρίζοντας ως γόνιμο το διάλογο που είχαν
ΠΑΣΟΚ Αργολίδας νοσοκομείο Άργους (1)

Στα πλαίσια της προώθησης και επικοινωνίας των προγραμματικών θέσεων, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αργολίδας, αποτελούμενο απο το μέλος της ΚΠΕ, Παναγιώτη Ψυχογυιό, τον Αναπληρωτή Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αργολίδας, Παναγιώτη Στάπα, την Γραμματέα της Συντονιστικής Οργάνωσης Τ.Ο. Ναυπλίου κα Γιούλα Λαπαθιώτη και το μέλος της Συντονιστικής Οργάνωσης Τ.Ο. Άργους Μαρήλια Ουλή, επισκέφθηκε σήμερα αρχικά το νοσοκομείο Άργους, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας στη Νοσοκομειακή Μονάδα Άργους, κ. Μπιμπή, την κ. Κασνακτσόγλου, Διοικήτρια Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας, με μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού και επισκέπτες του νοσοκομείου και αργότερα την Τοπική Μονάδα Υγείας Ναυπλίου όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με την Υπεύθυνη Κέντρου Υγείας Ναυπλίου κ. Τρίκκα και με τους εκεί θεράποντες ιατρούς και νοσηλευτές.

Ο συνολικός διάλογος ήταν εξαιρετικά γόνιμος, με τους μαχόμενους στην υγεία να εκθέτουν τα προβλήματα σε ελλείψεις ιατρικού προσωπικού, την ανάγκη αναβάθμισης των υποδομών, την ανάγκη παροχής κινήτρων στους νέους ιατρούς προς αναστολή του ιατρικού brain drain και στον κρίσιμο ρόλο των νοσοκομειακών μονάδων στην προαγωγή της πρόληψης, της δωρεάς οργάνων, στην καταπολέμηση της πααχυσαρκείας κ.α.

ΠΑΣΟΚ Αργολίδας νοσοκομείο Άργους (2)

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό αφουγκράστηκε με προσοχή τις προγραμματικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και μέσω της κατάρτισής τους μας πρόσφεραν περαιτέρω λύσεις εμπλουτίζοντας αυτές.

Όπως αναφέρει η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αργολίδας «Θα δώσουμε τη μάχη των μαχών για να περιφρουρηθεί το ύψιστο κοινωνικό αγαθό της Δωρεάν Δημόσιας Υγείας για όλους, να σωθεί το γέννημα του ΠΑΣΟΚ που έγινε συλλογικό κεκτημένο του Ελληνικού Λαού, να κρατηθεί όρθιο το αποκούμπι των ευάλωτων συνανθρώπων μας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis