home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑρκαδίαΚοινωνία

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Ερωτηματολόγιο για το πρόγραμμα LEADER

Σκοπός είναι να συζητηθούν, αναδειχθούν και καταγραφούν οι ανάγκες, οι ευκαιρίες και τα προβλήματα της περιοχής εφαρμογής

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει ότι η Αναπτυξιακή Πάρνωνα Α.Ε. Α.Ο.Τ.Α. υλοποιεί το πρόγραμμα LEADER, από το 1996 στην Ανατολική Πελοπόννησο και το διάστημα αυτό βρίσκεται σε διαβούλευση με τους φορείς και τον τοπικό πληθυσμό, ενόψει σχεδιασμού και υποβολής φακέλου υποψηφιότητας για το νέο πρόγραμμα LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027. Σκοπός της διαβούλευσης είναι να συζητηθούν, αναδειχθούν και καταγραφούν οι ανάγκες, οι ευκαιρίες και τα προβλήματα της περιοχής εφαρμογής, καθώς έτσι θα προκύψουν προτάσεις και δράσεις του προγράμματος LEADER για την προγραμματική περίοδο 2023-2027.

Στο πλαίσιο υλοποίησης της διαβούλευσης, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr για να συμπληρώσετε τα ερωτηματολόγια.

Πιο συγκεκριμένα:

• «ΤΔΕ -ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΡΓΟΥ». Αφορά έντυπο εκδήλωσης επενδυτικού ενδιαφέροντος, σε περίπτωση που επιθυμεί κάποιος να καταγράψει προτεινόμενα έργα.

Πατήστε εδώ  για να κατεβάσετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

«ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ 1». Το εν λόγω ερωτηματολόγιο αφορά την ενίσχυση επενδύσεων στον τομέα της μεταποίησης και ιδίως της αγροδιατροφής και απευθύνεται ιδίως σε επιχειρήσεις που έχουν ως αντικείμενο την αξιοποίηση των τοπικά παραγομένων προϊόντων, για τα οποία εντοπίζεται υστέρηση στην αξιοποίησή τους, αλλά και δυνατότητες ανάπτυξης.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το ερωτηματολόγιο.

Η καταγραφή ερωτηματολογίων θα γίνει έως τις 31 Δεκεμβρίου, ενώ για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο: 27570 22807-8

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button