home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κακοκαιρία GAIA: Μεγάλη προσοχή! Μήνυμα 112 σε Αχαΐα, Ηλεία και Μεσσηνία

Προειδοποιητικό μήνυμα, για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα έλαβαν στα κινητά τους το βράδυ του Σαββάτου οι κάτοικοι των τριών νομών
Κυκλώνας κακοκαιρία

Μήνυμα από το 112 εστάλη στους πολίτες Αχαΐας, Ηλείας και Μεσσηνίας για ακραία καιρικά φαινόμενα αφού η κακοκαιρία GAIA χτυπά τη δυτική Ελλάδα και το Ιόνιο.

Προειδοποιητικό μήνυμα, για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, έλαβαν απόψε, περίπου στις 20:45, στα κινητά τους τηλέφωνα οι κάτοικοι και των τριών νομών της Πελοποννήσου.

Σύμφωνα λοιπόν με το προειδοποιητικό μήνυμα από την Πολιτική Προστασία, από τις πρώτες πρωινές ώρες έως και τις μεσημβρινές ώρες της 11ης Δεκεμβρίου, προβλέπονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, όπως ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι.

Με το συγκεκριμένο μήνυμα, η Πολιτική Προστασία καλεί τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, κατά τη διάρκεια των φαινομένων, στις απολύτως απαραίτητες και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Πιο αναλυτικά:

Σύστημα κακοκαιρίας με την ονομασία «GAIA» προβλέπεται να επηρεάσει τη χώρα μας από το απόγευμα του Σαββάτου (10-12-2022) και μέχρι τη νύχτα της Κυριακής (11-12-2022) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, μεγάλα ύψη υετού, θυελλώδεις νότιους ανέμους και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Πιο συγκεκριμένα ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις νότιους ανέμους και τοπικές χαλαζοπτώσεις προβλέπονται:

2. Την Κυριακή 11-12-2022

α. Στην Ήπειρο, το Ιόνιο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Μακεδονία και τα δυτικά τμήματα της Θεσσαλίας μέχρι τις πρωινές ώρες

β. Στη δυτική και τη νότια Πελοπόννησο και την κεντρική Στερεά μέχρι το απόγευμα

γ. Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από τις προμεσημβρινές μέχρι και τις βραδινές ώρες

δ. Στις Κυκλάδες και την Κρήτη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες

ε. Στα Δωδεκάνησα από το απόγευμα μέχρι αργά τη νύχτα

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis