home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

TBEX Europe 2023 από το Ναύπλιο: Στόχος να γίνει ναυαρχίδα του Ελληνικού τουρισμού η Πελοπόννησος

Το brand name Πελοπόννησος θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην επόμενη μέρα του Ελληνικού Τουρισμού
Συνέντευξη tbex στο Ναύπλιο (2)

Με στόχο η Πελοπόννησος να γίνει η ναυαρχίδα του Ελληνικού τουρισμού, δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στη διοργάνωση του “TBEX Europe 2023” που προαναγγέλθηκε επίσημα σε συνέντευξη Τύπου, το μεσημέρι της Τρίτης στο Βουλευτικό Ναυπλίου.

Το “TBEX Europe 2023” αποτελεί από τα μεγαλύτερα events παγκοσμίως στον χώρο της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, με συμμετέχοντες online travel media, travel bloggers, δημιουργούς περιεχομένου και στελέχη οργανισμών διαχείρισης και προώθησης προορισμών.

Στο Βουλευτικό Ναυπλίου, παρουσιάστηκε ο στόχος, αλλά και δόθηκαν βασικές πληροφορίες για την διοργάνωση που θα γίνει σε όλη την Πελοπόννησο και θα ολοκληρωθεί στην Καλαμάτα τον Μάιο 2023, με το συνέδριο “TBEX Europe 2023”.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας μέσω βίντεο που παρουσιάστηκε στο Ναύπλιο «Η δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου θα βοηθήσει την Πελοπόννησο. Οι τουλάχιστον 400 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο στο “TBEX Europe 2023” θα σαρώσουν όλη την γεωγραφική περιφέρεια της Πελοποννήσου και αναμένεται να παρουσιάσουν τη νέα εικόνα της περιοχής, την γαστρονομία και τον πολιτισμό. Θα μιλήσουν για μια Ελλάδα που μπορεί να υποδεχθεί τουρίστες 12 μήνες το χρόνο.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας που ήταν παρόν στο Ναύπλιο, δήλωσε ότι επιθυμία είναι να δοθεί έμφαση στον ποιοτικό τουρισμό, επισημαίνοντας: «Το μέλλον ανήκει στην Πελοπόννησο».

Σε ανάλογο κλίμα μίλησε και ο ΓΓ ΕΟΤ κος Φραγκάκης, σημειώνοντας ότι «η Πελοπόννησος σε λίγα χρόνια θα είναι η ναυαρχίδα του Ελληνικού Τουρισμού» και ότι οι 400 άνθρωποι που θα έρθουν στην περιοχή θα έχουν την ευκαιρία να την αναδείξουν.

«Το brand name Πελοπόννησος θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην επόμενη μέρα του Ελληνικού Τουρισμού», επισήμανε ο ΓΓ ΕΟΤ. «θέλουμε ποιοτικό τουρισμό, που θα αφήνει έσοδα στις τοπικές κοινωνίες», κατέληξε.

Με τον δικό του τρόπο μίλησε ο διεθνής διευθύνων σύμβουλος του TBEX Rick Calvert, αναφερόμενος στην σημασία των κοινωνικών δικτύων και στους δημιουργούς περιεχομένου. Όπως είπε «ο πρώτος travel blogger ήταν ο Όμηρος που μας μίλησε για ταξίδι και εξερεύνηση»

Η ανάθεση διοργάνωσης του TBEX Europe 2023 αποτελεί τεράστια διεθνής επιτυχία για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς πρόκειται για τη μεγαλύτερη συνάντηση στον κόσμο που φέρνει κοντά μεγάλα ονόματα της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, από online travel media, travel bloggers, δημιουργούς περιεχομένου, αλλά και στελέχη Οργανισμών Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμών, διαμορφώνοντας και επαναπροσδιορίζοντας τον κλάδο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis