home design 800x400
home design 1170Χ320

Καιρός: Το αέρινο τείχος στη Σκανδιναβία φέρνει βροχές στην Ελλάδα

Η Ελλάδα θα δει μία παρέλαση από βαρομετρικά χαμηλά για αρκετές ημέρες με αποτέλεσμα να υπάρξουν βροχές, σύμφωνα με το Σάκη Αρναούτογλου

Νέα στοιχεία την αλλαγή του καιρού των επόμενων ημερών έδωσε ο Σάκης Αρναούτογλου, καθώς όπως τόνισε η Ελλάδα θα δει μία παρέλαση από βαρομετρικά χαμηλά για αρκετές ημέρες με αποτέλεσμα να υπάρξουν βροχές κατά τόπους.

Στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποίησε για αύριο (17/11) τις περιοχές του Ιονίου πως χρειάζονται προσοχή, καθώς θα υπάρξουν κατά τόπου κάποια έντονα φαινόμενα. Μάλιστα, κάποιες βροχές αναμένεται να δει και το βράδυ της Πέμπτης η Αττική, ενώ στη Θεσσαλονίκη βροχές ενδέχεται να πέσουν το πρωί.

Ο καιρός θα παραμείνει άστατος στη δυτική Ελλάδα την Παρασκευή (18/11) και το Σάββατο (19/11), ενώ την Κυριακή (20/11) οι βροχές θα δυναμώσουν στα δυτικά και θα επεκταθούν στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα, όπως και στο Αιγαίο.

Τη Δευτέρα (21/11) δυνατές βροχές θα έχει σχεδόν όλη η χώρα, ενώ κάποια ορεινά στην βόρεια Ελλάδα θα δουν και χιόνια.

Όπως εξήγησε ο Σάκης Αρναούτογλου, το αέρινο τείχος στη Σκανδιναβία, θα στέλνει όλα τα συστήματα που έρχονται από τον Ατλαντικό προς την περιοχή μας και έτσι μέχρι τις 25 Νοεμβρίου (όπως δείχνει και ο χάρτης χιονιού-βροχής που παρουσίασε στο δελτίο) η Ελλάδα θα δει αρκετά ύψη βροχής.

Η πρόγνωση:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis