home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

ΚΚΕ-ΚΝΕ: Εκδήλωση στο Ναύπλιο για το Πολυτεχνείο

Στις 17 Νοεμβρίου, στην Πλατεία Καποδίστρια, στις 19:00μμ
Καποδίστριας Ναύπλιο

Εκδήλωση της Τ.Ε Αργολίδας του ΚΚΕ και του Τ.Σ της ΚΝΕ Αργολίδας για το Πολυτεχνείο θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο, στις 17 Νοεμβρίου, στην Πλατεία Καποδίστρια και ώρα 19:00 μ.μ.

Αναλυτικά η πρόσκληση για την εκδήλωση:

ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ – ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ!

49 χρόνια μετά, τα συνθήματα του ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου και της αντιδικτατορικής πάλης του λαού παραμένουν επίκαιρα και δείχνουν το δρόμο για ακόμα πιο αποφασιστικούς, μαζικούς και ανυποχώρητους αγώνες για αξιοπρεπή ζωή με σύγχρονα δικαιώματα.

Τώρα ήρθε η ώρα να φανεί η δύναμη του λαού και της νέας γενιάς! Η αγανάκτηση και η οργή μας να γίνει δύναμη ανατροπής της εχθρικής για την πλειοψηφία του λαού πολιτικής, που υλοποιούν με συνέπεια όλες οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα, ενισχύοντας τα κέρδη των λίγων σε βάρος της ζωής των πολλών.

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ μπορούν να εγγυηθούν ότι η οργάνωση της λαϊκής αντεπίθεσης θα έχει συνέχεια, διάρκεια και νικηφόρα προοπτική. Κανένας αντίπαλος δεν είναι ανίκητος! Αυτός είναι ο δρόμος και σήμερα: Να δυναμώσουμε παντού την οργάνωση, τη συλλογική διεκδίκηση, την αλληλεγγύη, τους αγώνες μαθητών, φοιτητών, εργαζομένων ενάντια στον κοινό αντίπαλο: τη δικτατορία του κεφαλαίου. Δεν χωράει άλλη αναμονή!

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis