home design 800x400
home design 1170Χ320

Σοκ στο Τολό με το θάνατο του Peter – Πώς έγινε το τραγικό συμβάν που κόστισε τη ζωή στον πρόεδρο του ΣΕΤ

Ποιος ήταν ο Peter Ιωάννου που έχασε άδοξα τη ζωή του σε τροχαίο στην Κορινθία το απόγευμα του Σαββάτου.
peter ioannou

Ανείπωτη είναι η θλίψη στην περιοχή του Ναυπλίου, στο άκουσμα του θανάτου του Προέδρου του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού Peter Ιωάννου σε τροχαίο που συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, κοντά στον κόμβο της Αρχαίας Νεμέας.

Ο 32χρονος Peter, όπως τον φώναζαν συγχωριανοί και φίλοι, ήταν ένας εξαιρετικά δραστήριος νέος επιχειρηματίας που συνέβαλε αποφασιστικά στην αναβάθμιση του ΣΕΤ με ποικίλες δράσεις και πρωτοβουλίες. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο παραθαλάσσιο θέρετρο της Αργολίδας, όπου η δυσάρεστη είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Πέτρος Ιωάννου peter ioannou (1)

Το τροχαίο που του στοίχησε τη ζωή

Ο 32χρονος έχασε άδοξα τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου κοντά στον κόμβο της Αρχαίας Νεμέας στον παράλληλο της εθνικής Οδού Κόρινθος- Τρίπολη με την παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Άργους.

Η μηχανή που οδηγούσε ο Peter Ιωάννου από το Τολό συγκρούστηκε μετωπικά, για άγνωστο λόγο, με διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που στοίχησε τελικά τη ζωή του μοτοσικλετιστή, ο οποίος καρφώθηκε πάνω στο όχημα με μοιραία κατάληξη.

Ο άτυχος οδηγός της μοτοσικλέτας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Πέτρος Ιωάννου peter ioannou (2)

Τι λέει η αστυνομία για το τραγικό συμβάν

Ανακοίνωση εξέδωσε η αστυνομία για το θανατηφόρο τροχαίο στην Κορινθία που στοίχισε τη ζωή στον Peter Ιωάννου. Όπως σημειώνει:

«Χθες (12.11.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Νεμέας Κορινθίας, δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 32χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 37χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 32χρονου.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νεμέας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis