home design 800x400
home design 1170Χ320

Έρχεται το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου

Με ελεύθερη είσοδο για όλες τις προβολές
1ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου

Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου έρχεται να γεμίσει με μοναδικές εικόνες την Αργολίδα. Από τις 9 έως τις 12 Νοεμβρίου 2022, κάτοικοι και επισκέπτες της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με ελεύθερη είσοδο όλες τις προβολές ταινιών που θα πραγματοποιηθούν στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι να αναδείξει τον τόπο ως πολιτιστικό κέντρο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και να αναδείξει σπουδαίες νέες ταινίες και σενάρια μέσω του διαγωνιστικού του μέρους. Το φεστιβάλ αποσκοπεί στο να γίνει ένα διεθνές σημείο συνάντησης για τον κινηματογράφο, ενώ παράλληλα θα συνδυάζει το αρχαίο δράμα με τον κινηματογράφο και άλλες μορφές τέχνης.

1ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου

Εμπνευστής και δημιουργός του φεστιβάλ είναι ο σκηνοθέτης, εικαστικός και συγγραφέας, Χρήστος Προσύλης. Για τη διοργάνωσή του συνέδραμε το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Λονδίνου, καθώς και το Acting Code Institute. Ακόμα, διενεργείται με την υποστήριξη του Δήμου Επιδαύρου, καθώς και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Επιδαύρου και του τοπικού ιστορικού πολιτιστικού Προοδευτικού Συλλόγου Λυγουριού «Ο Καββαδίας». Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ και το πρόγραμμα των προβολών που θα πραγματοποιηθούν επισκεφθείτε τον ιστότοπό του www.epidaurusfilmfestival.com

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis