home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Συνάντηση Νίκα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο

Με την παρουσία προέδρων από τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Περιφέρειας Πελοποννήσου
ΕΠΟ Νίκας Μπαλτάκος

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Τάκη Μπαλτάκο, πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτης Νίκας, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022 στην Τρίπολη. Το «παρών» έδωσαν ο εντεταλμένος για αθλητικά θέματα περιφερειακός σύμβουλος, Γιάννης Ματζούνης, καθώς και οι 4 από τους 5 προέδρους των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Περιφέρειας (Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, Αρκαδίας Σταύρος Γεωργόπουλος, Κορινθίας Μιχάλης Τσιχριτζής και Μεσσηνίας Βασίλης Σπηλιώτης).

Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση προς τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας από τον κ. Νίκα σχετικά με τα έργα βελτίωσης των αθλητικών υποδομών και των ποδοσφαιρικών εγκαταστάσεων σε πολλές περιοχές και των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων, ενώ έγινε και αναφορά στην οικονομική συνδρομή εκ μέρους της Περιφέρειας των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων, προκειμένου να ανταπεξέλθουν σε δυσκολίες, ιδιαίτερα όσον αφορά στις μετακινήσεις τους.

Παράλληλα, επισημάνθηκε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου προβαίνει στην ανακατασκευή του γηπέδου της ΕΠΣ Μεσσηνίας στην Καλαμάτα, στην κατασκευή γηπέδου της ΕΠΣ Αρκαδίας στη Νεστάνη, τη δρομολόγηση άμεσα κατασκευής γηπέδου για την ΕΠΣ Αργολίδας, όπως και παρέμβασης στο γήπεδο Λεχαίου στην Κορινθία για την ΕΠΣΚ. Ακόμα, έγινε λόγος για την αγορά από την Περιφέρεια Πελοποννήσου αθλητικού υλικού περί τις 300.000 ευρώ, το οποίο προωθείται στα ερασιτεχνικά σωματεία για τις ανάγκες εκγύμνασης των αθλητών τους.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis