home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Λιάζονται και κολυμπούν πριν την κακοκαιρία

Μαγιό, ξαπλώστρες, βουτιές για τους λουόμενους στην Καραθώνα, λίγο πριν την δοκιμασία που φέρνει η «EVA» (Φωτογραφίες).
Μπάνια Καραθώνα Νοέμβριος 2022 (5)

Ήλιος, μαγιό, ξαπλώστρες, βουτιές για τους λουόμενους στο Ναύπλιο τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου. Μέχρι και αιώρες επιστράτευσαν κάποιοι, μη διστάζοντας να απολαύσουν τη θάλασσα και να κάνουν το μπάνιο τους στην Καραθώνα, λίγο πριν την έλευση της κακοκαιρίας «EVA», που αναμένεται να χτυπήσει το Σαββατοκύριακο και την Αργολίδα.

Κόντρα στο προχωρημένο φθινόπωρο και ένα μήνα πριν την έλευση του χειμώνα, το καλοκαίρι αρνήθηκε πεισματικά να φύγει, αν και όπως όλα δείχνουν θα αναγκαστεί να το κάνει τις επόμενες ημέρες.

Μπάνια Καραθώνα Νοέμβριος 2022 (4)
Φώτο: anagnostis

Τα μπάνια του Νοέμβρη στο Ναύπλιο

Οι επισκέπτες της Καραθώνας για την ώρα δεν πτοούνται, και έτσι λιάζονται και κολυμπούν λίγο πριν την κακοκαιρία.

Μετά τα μπάνια του Οκτώβρη, η δημοφιλής παραλία του Ναυπλίου παρέμεινε ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου και τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου, μιας και η θερμοκρασία το επέτρεψε.

Μπορεί όσοι αντέχουν ακόμα οικονομικά να ξεκίνησαν ήδη να γεμίζουν τις δεξαμενές με πετρέλαιο και να ετοιμάζονται να ανάψουν τα καλοριφέρ, όμως τα μαγιό παρέμειναν για την ώρα στις ντουλάπες που σιγά σιγά αρχίζουν και «ντύνονται» με τα χειμωνιάτικά τους.

Μπάνια Καραθώνα Νοέμβριος 2022 (3)
Φώτο: anagnostis

Τυχεροί για την ώρα οι τουρίστες

Ντόπιοι και τουρίστες που ακόμα και αυτή την εποχή υπάρχουν, καταευχαριστήθηκαν το φθινοπωρινό τους μπάνιο στη θάλασσα, παράλληλα με την περιήγησή τους στην πόλη του Ναυπλίου.

Τυχεροί οι επισκέπτες της πόλης αυτές τις μέρες, καθώς ο καλός καιρός τους επέτρεψε δραστηριότητες που ίσως και οι ίδιοι να μην είχαν υπολογίσει πως θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτή την περίοδο.

Μένει να δούμε πόσο τελικά θα επηρεάσει η επερχόμενη κακοκαιρία την περιοχή της Αργολίδας, αδειάζοντας κατά πως φαίνεται τις παραλίες.

Μπάνια Καραθώνα Νοέμβριος 2022 (6)
Φώτο: anagnostis
Μπάνια Καραθώνα Νοέμβριος 2022 (1)
Φώτο: anagnostis
Μπάνια Καραθώνα Νοέμβριος 2022 (2)
Φώτο: anagnostis

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis