home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΛακωνία

Σώος ο 65χρονος αγνοούμενος ψαράς από την Λακωνία

Είχε βγει για ψάρεμα το μεσημέρι της Κυριακής

Σώος εντοπίστηκε ο 65χρονος αγνοούμενος ψαράς από την Λακωνία, ο οποίος είχε βγει το μεσημέρι της Κυριακής, 30/11/22, με το σκάφος του “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ”  από τον λιμένα «ΚΟΚΚΑΛΑΣ» Δήμου ανατολικής Μάνης για διενέργεια αλιείας.

Τις μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας 31 Οκτωβρίου η Λιμενική Αρχή Γυθείου ενημερώθηκε για αγνοούμενο 65χρονο ημεδαπό αλιέα και άμεσα υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ξεκίνησαν έρευνες από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ιδιωτικά μέσα από θαλάσσης, ενώ από ξηράς επιχείρησε περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Χθες το μεσημέρι, ο άτυχος ψαράς εντοπίστηκε από τον Κυβερνήτη του σκάφους αναψυχής “ΜΑΡΙΑ” Λ.Π. 5432 στην περιοχή όρμου “ΑΝΔΡΟΓΥΑΛΟΥ” δήμου Ανατολικής Μάνης, καλά στην υγεία του, ενώ κατά δήλωση του ενώ αλίευε το σκάφος παρουσίασε εισροή υδάτων και το εγκατέλειψε.

Στη συνέχεια ο 65χρονος μεταφέρθηκε στον όρμο «ΠΟΡΤΟ ΚΑΓΙΟ» και από εκεί στο Κ.Υ. Αρεόπολης για διενέργεια ιατρικών εξετάσεων, ενώ το σκάφος του “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” εντοπίστηκε ημιβυθισμένο και ρυμουλκήθηκε από το σκάφος «ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ» στον λιμένα «ΚΟΚΚΑΛΑ».

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Γυθείου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button