home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αναβάθμιση των υποδομών του Καταστήματος Κράτησης Ναυπλίου

Παρεμβάσεις σε ζητήματα ασφάλειας και διαβίωσης
Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου

Σε αναβάθμιση των υποδομών του προχώρησε μετά τη χορήγηση σχετικών κονδυλίων το Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου. Οι παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν αφορούν σε έργα για τη βελτίωση της ασφάλειας και των συνθηκών εργασίας των υπαλλήλων, καθώς και σε θέματα διαβίωσης των κρατουμένων. Επιπλέον, έμφαση δόθηκε και στην εξοικονόμηση ενέργειας με αντίστοιχες παρεμβάσεις.

Ιδιαίτερα όσον αφορά το θέμα της ασφάλειας, τοποθετήθηκαν συστήματα ασφαλείας, όπως κάμερες τελευταίας τεχνολογίας και κεντρικό σύστημα ελέγχου και καταγραφής συμβάντων (control room). Δημιουργήθηκε σκοπιά ασφαλείας στην ακτίνα Γ’, ενώ τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα πριν την είσοδο των ακτινών για την αποτροπή έκνομων ενεργειών. Ακόμα πραγματοποιήθηκε τοποθέτηση προβολέων περιμετρικά του Καταστήματος με νέας τεχνολογίας για καλύτερο φωτισμό – μεγαλύτερη ορατότητα άρα και ασφάλεια.

Όσον αφορά τις παρεμβάσεις για εξοικονόμηση ενέργειας, αυτές αφορούν στην εγκατάσταση ηλιακών συλλεκτών ώστε να υπάρχει συνεχώς ζεστό νερό στα κελιά και στους υπόλοιπους χώρους του Καταστήματος, στην αλλαγή παλιών ενεργοβόρων συσκευών 15ετίας (air-condition, ψυγεία, Η/Υ,εκτυπωτών κτλ) με νέες αποδοτικότερες, στην αλλαγή όλων των λαμπτήρων και την τοποθέτηση προβολέων περιμετρικά του Καταστήματος με νέας τεχνολογίας (οι οποίοι συνδυάζουν οικονομία αλλά και καλύτερο φωτισμό για μεγαλύτερη ορατότητα άρα και ασφάλεια), στην αλλαγή παλιού φούρνου (λόγω βλάβης και παλαιότητας) με νέο στο μαγειρείο του Καταστήματος.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν εργασίες και σε θέματα διαμόρφωσης με αυτές να αφορούν στη βαφή όλων των χώρων του Καταστήματος (εξωτερικοί τοίχοι, γραφεία, χώροι κράτησης, σχολείο κ.τ.λ.), στην ανακατασκευή του χώρου wc των υπαλλήλων του Καταστήματος, στη διαμόρφωση του χώρου παρκινγκ επισκεπτών – συνηγόρων με διαγράμμιση των θέσεων σε απλές και σε ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ), στο βάψιμο και την τοποθέτηση πλακιδίων στο χώρο αναμονής κοινού – wc, στη δημιουργία και τοποθέτηση μαρμάρινου παγκακιού και τραπεζιού, για χρήσητους από το κοινό και τους επισκέπτες, στην τοποθέτηση μαρμάρων στην Εκκλησία εντός του Καταστήματος, και, τέλος, στη διαμόρφωση της εισόδου του χώρου του Καταστήματος – κτίριο Εξωτερικής Φρούρησης με το βάψιμο κτιρίου, την τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα και την τοποθέτηση πλακόστρωτου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis