home design 800x400
home design 1170Χ320

Μαθητές γιόρτασαν το Halloween στο Άργος

Οι μαθητές του 1ου Λυκείου Άργους πρότειναν ένα θεματικό party αφιερωμένο στο Halloween, την ιδιαίτερα δημοφιλή αγγλοσαξονική γιορτή

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Μαθητές γιόρτασαν το Halloween στο Άργος
halloween 1ο λύκειο Άργους (4)

Τι κι’ αν πρόκειται για μία Αμερικάνικη γιορτή. Μαθητές από το Άργος ήθελαν να κάνουν ένα Halloween party στο σχολείο. Και οι καθηγητές τους δεν τους χάλασαν το χατίρι…

Φέτος οι μαθητές του 1ου Λυκείου Άργους πρότειναν ένα θεματικό party αφιερωμένο στο Halloween, την ιδιαίτερα δημοφιλή αγγλοσαξονική γιορτή. Και αυτό έγινε πράξη.

Η γιορτή αυτή προέρχεται από την Αμερική και γιορτάζεται στα τέλη Οκτωβρίου με πολλά έθιμα που οργανώνουν παρέες παιδιών, με φάρσες, επισκέψεις σε σπίτια κλπ.

Το αποτέλεσμα εξέπληξε και ενθουσίασε τους πάντες. Τα παιδιά μετέτρεψαν την αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου στο πνεύμα αυτής της γιορτής, διάλεξαν ευφάνταστες μεταμφιέσεις, μοιράστηκαν γλυκίσματα, χόρεψαν, διασκέδασαν.

halloween 1ο λύκειο Άργους (1)

Όπως σημειώνει η διευθύντρια του σχολείου Λένα Παπαθανασίου: «Στο 1ο ΓΕΛ Άργους πιστεύουμε ακράδαντα στον συνδυασμό της εκπαίδευσης με την γενικότερη κουλτούρα και την ψυχαγωγία, ειδικά αφού απευθυνόμαστε σε εφήβους».

«Ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές μας και στον δραστήριο Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας. Ελπίζουμε και του χρόνου να σας πούμε trick or treat;», καταλήγει.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis