home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕκδηλώσειςΑργολίδα

Έπαινος από την UNESCO σε μαθήτρια από το Ναύπλιο

Αναμνηστικό έπαινο σε εκδήλωση της UNESCO έλαβε έργο ζωγραφικής της μαθήτριας της Β΄ Λυκείου Δήμητρας Λουκά

Αναμνηστικό έπαινο σε εκδήλωση της UNESCO έλαβε έργο ζωγραφικής της μαθήτριας της Β΄ Λυκείου Δήμητρας Λουκά από το Ναύπλιο.

Η εσπερίδα που πλαισιώθηκε με έκθεση ζωγραφικής, ήταν αφιερωμένη στον καρκίνο του μαστού, του συχνότερου γυναικείου καρκίνου σε παγκόσμια κλίμακα.

Έπαινος από την unesco σε μαθήτρια από την Αργολίδα (4)
Έπαινος από την unesco σε μαθήτρια από την Αργολίδα (3)

Η εκδήλωση

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και η Διεθνής Ομοσπονδία INTERNATIONAL ACTION ART.

Έλαβε χώρα την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 6.30μ.μ. στον πολυχώρο πολιτισμού εκπαίδευσης και αλληλεγγύης «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» στην οδό Μυκάλης 51, στον Πειραιά, στον 5ο όροφο με θέμα:«Εμείς … Επιλέγουμε την ΖΩΗ !».

Ο άμεσος στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση, η αφύπνιση αλλά και η καθοδηγητική εστίαση σε ότι αφορά τόσο την πρόληψη όσο και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Η δράση ήταν μια πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας και της Διεύθυνσης Ισότητας των Φύλων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων.

Εκλεκτοί επιστήμονες πλαισιώσαν την εσπερίδα, όπως ο ογκολόγος ιατρός κύριος Μιχάλης Νικολάου, η διακεκριμένη χειρούργος οδοντίατρος Μαρία Αγραπίδου, η κυρία Αναστασία Σαραντίδου – owner manager στον Νο1 Web Radio for Disabled AμεΑ, η κυρία Μαρία Κορινθίου – ηθοποιός, συγγραφέας και δημιουργός της «Maria Korinthiou Collection», η εξαίσια μελωδός Ελένη Πέτα που ταξίδεψε τους καλεσμένους με την αγγελική φωνή της και συνοδεία πιάνου την Χλόη Αμαράντου και την κυρία Τσακογιάννη Γωγώ – συγγραφέα.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με την παρουσίαση του περιοδικού Δευκαλίων και χορευτικές αισιόδοξες νότες από το χορευτικό συγκρότημα «Στα χρώματα της παράδοσης».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button