home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ανησυχία για το μέλλον της Εθνικής Τράπεζας στη Μεσσήνη

Μια τράπεζα που είναι στενά συνδεδεμένη με την οικονομική και ιστορική εξέλιξη της πόλης της Μεσσήνης και εξυπηρετεί δεκάδες χωριά, κινδυνεύει με κλείσιμο
Εθνική Τράπεζα Ερμιόνης

Το ανησυχητικό μπαράζ διακοπής λειτουργίας καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας στην επικράτεια της Ελλάδας που έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα έχει ανησυχήσει τόσο τους κατοίκους της πόλης της Μεσσήνης όσο και τους κατοίκους στα χωριά του Δήμου Μεσσήνης.

Μια τράπεζα που είναι στενά συνδεδεμένη με την οικονομική και ιστορική εξέλιξη της πόλης της Μεσσήνης και εξυπηρετεί δεκάδες χωριά, κινδυνεύει με κλείσιμο.

Υπάρχει έντονη ανησυχία και αν στο μέλλον τεθεί και επιβληθεί η διακοπή της λειτουργίας της τότε θα έχει δεχθεί ο Δήμος και ιδιαίτερα η μητρόπολη του η Μεσσήνη ένα τεράστιο πλήγμα επιπρόσθετο σε όσα μέχρι τώρα έχει δεχθεί με το κλείσιμο και άλλων υπηρεσιών χρήσιμων για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

«Ιδιαίτερα η Δημοτική Αρχή και όσοι κατέχουμε θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο οφείλουμε να διεκδικήσουμε κυρίως να εξασφαλίσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία της Εθνικής Τράπεζας. Τόσο για τους συμπολίτες όσο και για το προσωπικό της τράπεζας έχουμε το χρέος να αφουγκραστούμε τα δυσοίωνα μηνύματα και να διεκδικήσουμε την ενδυνάμωση και διατήρηση της λειτουργίας της», αναφέρει ο Γιάννης Λάσκαρης, επικεφαλής του συνδυασμού «Επανεκκίνηση για τον Δήμο Μεσσήνης».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis