home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Κάλεσμα για συμμετοχή στην γενική απεργία στις 9 Νοεμβρίου

Στο Άργος η απεργιακή συγκέντρωση
Απεργία ΠΑΜΕ

Κάλεσμα για συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία στις 9 Νοεμβρίου απευθύνει το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας. Η απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο Άργος, στην πλατεία Αγίου Πέτρου στις 10:30.

Το Σωματείο καλεί τους εργαζόμενους να οργανώσουν τη δράση τους και να διεκδικήσουν αυξήσεις στους μισθούς, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις νέες οικονομικές δυσκολίες που προκύπτουν καθημερινά. Όπως αναφέρεται στο κάλεσμα «τα pass και voucher που ανακοίνωσε η κυβέρνηση είναι σταγόνα στον ωκεανό, όταν το ρεύμα έχει εκτιναχθεί στα ύψη, όταν η βενζίνη και τα καύσιμα κυμαίνονται στα 2€ το λίτρο. Όταν χρειάζονται τουλάχιστον 300€ το μήνα για super market».

Γι’ αυτό καλούνται οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση, για αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, κατάργηση φόρων σε ρεύμα και φυσικό αέριο, μείωση τιμών σε βασικά είδη, ενέργεια και καύσιμα. Παράλληλα, διεκδικούνται μέτρα προστασίας από την πανδημία με την ενίσχυση του ΕΣΥ, προστασία της συνδικαλιστικής δράσης, όπως επίσης μείωση του σταθερού χρόνου εργασίας, με την κατάργηση των ελαστικών εργασιακών σχέσεων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis