home design 800x400
home design 1170Χ320

Βγαίνουν στους δρόμους οι συνταξιούχοι σε Τρίπολη και Κόρινθο

Δύο συγκεντρώσεις συνταξιούχων την ερχόμενη εβδομάδα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου – Το κάλεσμα του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δήμου Άργους-Μυκηνών
Βγαίνουν στους δρόμους συνταξιούχοι σε Άργος και Ναύπλιο

Στα πλαίσια των δράσεων των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών οργανώσεων ΙΚΑ – OAEE – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ – ΕΛΤΑ – ΟΣΕ –– ΠΕΣ ΝΑΤ– ΠΣΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ – ΠΟΣΕΑ ΕΤΕΑΠ – ΕΣΤΑΜΕΔΕ, διοργανώνονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δύο κινητοποιήσεις από συνταξιούχους, ως εξής:

  1. Στην Τρίπολη τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου και ώρα 10:30, στην Πλατεία Πετρινού μπροστά στο “Μαλλιαροπούλειο”. Την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων (Π.Ο.Π.Σ.) θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος της Ηλίας Ηλιόπουλος και ο Πρόεδρος του τοπικού Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Αρκαδίας Νίκος Μπαλάσης.
  2. Στην Κόρινθο την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 10:30, στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, Κολοκοτρώνη 54, Κόρινθος. Την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων (Π.Ο.Π.Σ.) θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δήμου Άργους – Μυκηνών και αναπληρωτής ταμίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων (Π.Ο.Π.Σ.), Νίκος Καρδαράκος.

Τα μέλη του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δήμου Άργους-Μυκηνών που επιθυμούν να συμμετέχουν στην κινητοποίηση στην Κόρινθο, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του Συλλόγου Νίκο Καρδαράκο τηλ. 6977514544 μέχρι την Τρίτη 18/10 το απόγευμα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis