home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα – «Αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί»

Δράσεις από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» σε όλη την Ελλάδα
Οδήγηση αλκοόλ

Την «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» ετοιμάζονται να υποδεχθούν πόλεις σε όλη την Ελλάδα, μέσα από τις δράσεις που διοργανώνει το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς». Πρόκειται για δράσεις ενεργοποίησης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για έναν κόσμο χωρίς τροχαία δυστυχήματα που θα υλοποιηθούν σε όλη τη χώρα το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022.

Με το σύνθημα «Αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί», εθελοντές του Ινστιτούτου θα βρεθούν σε περίπου 40 νυχτερινά σημεία διασκέδασης ώστε να προτείνουν στις παρέες των θαμώνων να ορίσουν ένα άτομο που δεν θα καταναλώσει αλκοόλ εκείνη τη βραδιά, ώστε να γίνει ο νηφάλιος «οδηγός της παρέας». Ο οδηγός αυτός θα φοράει ένα ειδικό βραχιολάκι που θα του θυμίζει κάτι απλό, μα πολύ σημαντικό: «Το να μείνεις νηφάλιος είναι τόσο απλό όσο να φορέσεις ένα βραχιολάκι! Απλά κάν’ το. Η ζωή είναι ωραία, μη τη χάσεις για ένα ποτό!»

Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα 1

Στην Αργολίδα οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν στο Άργος, στην Πλατεία Αγίου Πέτρου, στο Λυγουριό, στο Amadeus Bar, στο Ναύπλιο, στη Πλατεία Συντάγματος και στην Παλιά Επίδαυρο, στο Aktis Hotel Bar.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis