home design 800x400
home design 1170Χ320

Future Engineers από την Αργολίδα – Βραβείο για το Νέο Σχολείο σε Πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής

Η “New School Robotics Team” κατέκτησε την 3η θέση στη κατηγορία “Future Engineers”.
Ρομποτική Νέο Σχολείο βραβείο (4)

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων πραγματοποιήθηκαν οι Πανελλήνιοι προκριματικοί αγώνες για τη Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής όπου η ομάδα ρομποτικής του Νέου Σχολείου “New School Robotics Team” κατέκτησε την 3η θέση στη κατηγορία “Future Engineers”.

Όλοι οι μαθητές της ομάδας Πληροφορικής από την Αργολίδα, η Ηλιάννα, ο Θάνος, ο Φίλιππος, ο Λευτέρης, ο Σέργιος, ο Κωνσταντίνος, ο Βαγγέλης, ο Παναγιώτης, ο Γιώργος και ο Ηλίας εργάστηκαν πυρετωδώς για το εγχείρημα αυτό.

Στην κατηγορία αυτή οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να σχεδιάσουν, να κατασκευάσουν και να προγραμματίσουν ένα όχημα το οποίο θα οδηγεί αυτόνομα σε μία πίστα και θα αλλάζει τη πορεία του για να αποφεύγει τα εμπόδια στο δρόμο του.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια ανήκουν στους μαθητές Ηλία Κρίγκο, Γιώργο Κυριάκου, Παναγιώτη Μπάρλα και τον καθηγητή Δημήτρη Καρδαρά, που εκπροσώπησαν το Σχολείο στους αγώνες και πρωταγωνίστησαν σε αυτή την προσπάθεια, διεκδικώντας μία θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis