home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ξυλόκαστρο: Το βαλαν στα πόδια μόλις είδαν τους θηροφύλακες

Το Α.Τ. Ξυλοκάστρου έστειλε περιπολικό για να συνδράμει στον εντοπισμό του ατόμου που διέφυγε αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν.
Καραμπίνα Κυνηγετική Ομοσπονδία

Το πρωινό της 17ης Σεπτεμβρίου, ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου, συνεπικουρούμενος από τον Πρόεδρο του Συλλόγου του, εκτελούσε τα υπηρεσιακά του καθήκοντα στην περιοχή Άνω Καλλιθέας Κορινθίας, περί ώρα 8:30 αντιλήφθηκαν μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα, τα οποία έφεραν κυνηγετικά όπλα εκτός θήκης.

Τους έκαναν σήμα να σταματήσουν αλλά αυτοί ανέπτυξαν ταχύτητα προκειμένου να διαφύγουν.

Ο Θηροφύλακας της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου τους ακολούθησε και κατάφερε να τους εγκλωβίσει σε ένα αδιέξοδο. Τότε ο ένας από αυτούς, ο οποίος και αναγνωρίστηκε, τράπηκε σε φυγή μαζί με το όπλο του και κρύφτηκε στο δάσος, ενώ στον άλλον έγινε ο προβλεπόμενος έλεγχος και διαπιστώθηκε ότι το όπλο του ήταν παραποιημένο.

Ενημερώθηκε άμεσα το Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου το οποίο έστειλε περιπολικό για να συνδράμει στον εντοπισμό του ατόμου που διέφυγε αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και υπεβλήθη στο Δασαρχείο Ξυλοκάστρου η σχετική μηνυτήρια αναφορά εναντίον των δύο αυτών ατόμων τα οποία είναι αλβανικής καταγωγής.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis